Μάνεσης: Τα πισώπλατα μαχαιρώματα, η «μπηχτή» για τον ΑΝΤ1 και οι… ρουφιάνοι! (photos)
Media

Μάνεσης: Τα πισώπλατα μαχαιρώματα, η «μπηχτή» για τον ΑΝΤ1 και οι… ρουφιάνοι! (photos)

Ο Νίκος Μάνεσης σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Όταν όμως το κάνει, είναι… χείμαρρος!

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος ο οποίος παρουσιάζει την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» μίλησε για τα πισώπλατα μαχαιρώματα αλλά και για εκείνους που του κάνουν τη ζωή δύσκολη στη δουλειά. Διαβάστε τι είπε…

Πώς αντιδράτε στα πισώπλατα μαχαιρώματα;

Όταν διασταυρωμένα είναι μαχαίρωμα πισώπλατο, γίνεται ένα «Χ» στη ζωή μου. Δεν υπάρχει πια αυτό το άτομο.

Δεν τίθεται θέμα εκδίκησης;

Όχι, δεν έχω εκδικηθεί ποτέ άνθρωπο στη ζωή μου. Είμαι παρορμητικός και νευρικός και υπάρχουν φορές που μπορεί να ανεβάζω ντεσιμπέλ, ωστόσο, μου κάνουν διαρκώς παρατηρήσεις γιατί ανέχομαι τόσα πράγματα. Εγώ αποκρίνομαι ότι η υπομονή είναι σαν ένα ποτήρι όπου κάποια στιγμή πέφτει μία σταγόνα και ξεχειλίζει. Τους υπενθυμίζω τι γινόταν όταν ήμασταν στον ΑΝΤ1. Κάναμε πολλή υπομονή ώσπου το ποτήρι ξεχείλισε.

Ήταν τόσο τραυματική εμπειρία;

Δεν τις χαρακτηρίζω ως τραυματικές εμπειρίες. Είναι ζητήματα αξιοπρέπειας.

Θα χαρακτηρίζατε τον εαυτό σας εύκολο συνεργάτη;

Είναι υποκειμενική η κρίση, αλλά θεωρώ ότι είμαι καλός συνεργάτης. Έχω αυτό το μπαμπακίστικο, το δασκαλίστικο. Δεν είμαι από αυτούς τους συναδέλφους οι οποίοι γνωρίζουν κάποια κόλπα και δεν τα μοιράζονται. Εγώ τα μοιράζομαι. Από την άλλη, όμως, αν διαπιστώσω ότι κάποιος είναι ρουφιανάκος και προσπαθεί να επιβιώσει με τη βοήθεια διαφόρων διευθυντών, υπουργών ή βουλευτών και δημιουργεί πρόβλημα στον περίγυρο, τότε είμαι πάρα πολύ κακός συνεργάτης. Δεν κρατάω το στόμα μου.

Ως πότε θα θέλατε να είστε στην τηλεόραση;

Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες για συναδέλφους οι οποίοι αν σταματούσαν την τηλεόραση θα κατέληγαν σε ψυχιατρείο. Εγώ θα σας εκπλήξω, λέγοντας ότι, αν σήμερα σταμάταγα την τηλεόραση, θα λειτουργούσα πάρα πολύ καλά. Είναι ξεκάθαρο πως αυτό το οποίο κάνω είναι μια δουλειά.

Πώς βλέπετε το μέλλον σας σε αυτήν;

Επειδή ξέρω τα μυστικά για να βγει μια εκπομπή στον αέρα, θα με ενδιέφερε πάρα πολύ να οργανώνω εκπομπές και να εκπαιδεύω κόσμο. Ειδικότητες μου είναι το low budget και η εκπαίδευση. Έχω 36 χρόνια εμπειρίας, τα 26 στην τηλεόραση. Κάτι έχουμε οσμιστεί για αυτό το αντικείμενο, κάτι έχουμε να προσφέρουμε.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved