Star: Αποχώρηση «βόμβα»! Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με το σταθμό στο instagram!
Media

Star: Αποχώρηση «βόμβα»! Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με το σταθμό στο instagram!

Αποχώρησε από το Star και το ανακοίνωσε μέσω instagram!

Η συνεργασία της με το σταθμό τελείωσε και το αποκάλυψε η ίδια μέσα από ένα μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Με μία ανάρτησή της ευχαρίστησε όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε και ευχήθηκε να τα πει σύντομα ξανά με το τηλεοπτικό κοινό.

Συγκεκριμένα έγραψε μετά το τέλος της σεζόν 2018-2019: «Σήμερα λοιπόν κλείνει μια υπέροχη σεζόν της ζωής μου!!Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που με αγκάλιασαν και με βοήθησαν να εγκλιματιστώ και να βελτιωθώ σε ένα χώρο που μπήκε απρόβλεπτα στη ζωή μου και μέσω αυτού έμαθα πολλά και γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους! Περάσαμε πολλές ώρες μαζί καθημερινά και εύχομαι να καταφέραμε να κάνουμε τα απογεύματα σας πιο ευχάριστα και γεμάτα με όρεξη για παιχνίδι!! Ήταν μια υπέροχη σεζόν για εμένα και μακάρι να υπάρξουν άλλες τόσες στο μέλλον!! Καλό καλοκαίρι από εμάς με υγεία και χαμόγελα!! @starchanneltv Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε ένα άνθρωπο που με έκανε να νιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή και να προσπαθώ καθημερινά να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα»!

Ποια αποχώρησε από το Star και από ποια εκπομπή;

Δείτε την gallery που ακολουθεί και θα δείτε ποια αποχώρησε από το κανάλι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved