Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει τη Δευτέρα στο στούντιο και ανέβασε την τελευταία φωτό από διακοπές (photos)
Media

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει τη Δευτέρα στο στούντιο και ανέβασε την τελευταία φωτό από διακοπές (photos)

Τη Δευτέρα, η Σία Κοσιώνη θα μας ενημερώνει από το πόστο της στο στούντιο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ και ανέβασε την τελευταία φωτογραφία των διακοπών της από το πολυτελές resort όπου βρισκόταν οικογενειακώς. 

Η σιδηρά κυρία των ειδήσεων του καναλιού του Φαλήρου θα πρέπει να ανασυνταχθεί και να μπει σε μία νέα καθημερινότητα που για λίγο είχε ξεχάσει λόγω διακοπών, όπως και όλοι μας.

Δημιουργώντας... αναμνήσεις, η Σία Κοσιώνη ανέβασε την τελευταία της φωτογραφία από τις διακοπές όπου απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με πολύ καλή παρέα. Ποια καλύτερη από τον γιο της Δήμο και την κουμπάρα της Άννα Ζηλάκου και τα δικά της παιδιά με τους οποίους είχε καταλύσει σε πολυτελές resort στην Κυλλήνη!

Δίχως ίχνος μακιγιάζ και σε πολύ καλή διάθεση, η γνωστή δημοσιογράφος ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τα τελευταία φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις διακοπές που φέτος ήταν πραγματικά υπέροχες και απ' ό,τι φάνηκε, ξεκούραστες.

Τη Δευτέρα όμως... θα πρέπει να αποχωρίζεται για αρκετές ώρες πάλι τον γιο της που είναι και η μεγάλη της αδυναμία αφού επιστρέφει στις επάλξεις για την ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού.

Δείτε στην παρακάτω gallery τη νέα φωτογραφία που ανέβασε από τις τελευταίες στιγμές των διακοπών της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved