Media

Η απόλυτη τηλεοπτική ανατροπή! Ζαρίφη, Σταματόπουλος και Γκότσης επιστρέφουν! (video)

Gossip-tv Team

Μεσημέρι #Yes: Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα έλεγαν... Καλοκαίρι #not στους τηλεθεατές αλλά τώρα επιστρέφουν με ανανεωμένη διάθεση για το... Μεσημέρι #Yes!

Το τρίδυμο της επιτυχίας του φετινού τηλεοπτικού καλοκαιριού, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Ηλίας Γκότσης, δεν θα προλάβουν να κάνουν για πολλές ημέρες διακοπές καθώς θα πρέπει να επιστρέψουν στα τηλεοπτικά στούντιο για τη νέα τους εκπομπή.

Ο δημοσιογράφος, η παρουσιάστρια και ο νικητής του δεύτερου Survivor στις 9 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την προσεχή Δευτέρα θα επιστρέψουν τηλεοπτικά, όχι όμως το πρωί όπως τους είχαμε συνηθίσει αλλά το μεσημέρι.

Η πολύ ευχάριστη παρέα που από την πρώτη στιγμή έδειξε να έχει τρομερή χημεία τηλεοπτικά, θα μας κρατάει συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του Open TV, παίρνοντας ουσιαστικά τη θέση της εκπομπής "Για την παρέα" που παρουσίαζε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος ως γνωστόν φεύγει για τον ΣΚΑΪ.

Με την ίδια καλή διάθεση και πολλή όρεξη για δουλειά, οι τρεις τους σκοπεύουν να "γεμίζουν" τα μεσημέρια μας με ειδήσεις, παρασκήνιο και φρέσκα ρεπορτάζ για θέματα που μας ενδιαφέρουν και μας απασχολούν καθημερινά.

Δείτε παραπάνω το βίντεο της νέας τους εκπομπής Μεσημέρι #Yes.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved