Η Μελίνα Ασλανίδου στο gossip-tv: «Οι Έλληνες έχουμε μάθει να έχουμε εμμονές» (Interview)
Media

Η Μελίνα Ασλανίδου στο gossip-tv: «Οι Έλληνες έχουμε μάθει να έχουμε εμμονές» (Interview)

Η Μελίνα Ασλανίδου επιστρέφει στον ρόλο του κριτή με το ολοκαίνουργιο X-Factor του Open tv και είναι ενθουσιασμένη γι’ αυτήν την νέα πρόκληση.

Βέβαια, αυτός είναι ένας ρόλος τον οποίο γνωρίζει, καθώς υπήρξε coach του The Voice και μας εξήγησε τις διαφορές των εν λόγω talent shows, ενώ δεν έκρυψε ότι στην αρχή των γυρισμάτων για το X-Factor μπερδευόταν.

Έχοντας πια βρει τα πατήματά της στο νέο concept μας εξήγησε όσα πρέπει να έχει ένας διαγωνιζόμενος για να κερδίσει, ενώ αναφέρθηκε σε αυτά που αναζητά κι εκείνη για να μαγευτεί από κάποιον. Η Μελίνα Ασλανίδου, ωστόσο, σχολίασε την τάση πολλών να θεωρούν ότι τα talent shows δεν είναι τίποτα παραπάνω από τηλεοπτικά προγράμματα. Εκείνη, όμως, έδωσε μια αφοπλιστική απάντηση και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Μελίνα Ασλανίδου

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης πού διοχετεύει την ενέργειά της και τι είναι αυτό που την γεμίζει, ενώ παράλληλα ανέπτυξε την κοσμοθεωρία της που ειλικρινά έχει κάτι να σου δώσει.

Μελίνα πώς αισθάνεσαι που επιστρέφεις τηλεοπτικά ως κριτής του X-Factor;

Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία! Χαίρομαι γιατί έχουμε χημεία με τους υπόλοιπους κριτές και χαίρομαι γιατί έχουμε τη Δέσποινα Βανδή και τον υπέροχο Άρη Μακρή. Γενικά χαίρομαι γιατί έχουμε μια υπέροχη ομάδα που δουλεύει για το συγκεκριμένο format.

Όταν σου έκαναν την πρόταση να συμμετάσχεις στην κριτική επιτροπή του talent show το σκέφτηκες ή είπες κατευθείαν το «ναι»;

Το σκέφτηκα και θεώρησα ότι είναι καλό να το κάνω. Άλλωστε, είχα ξεπεράσει τους φόβους μου από την έκθεση και μου έλειψε αυτή η δουλειά και η όλη διαδικασία, οπότε μου άρεσε αυτή η πρόκληση.

Μπερδεύτηκες στην αρχή και έψαχνες κάποιο κουμπί ή κάποια καρέκλα να γυρίσει λόγω της συμμετοχής σου στο «The Voice»;

(Γέλια!) Η αλήθεια είναι ότι στις αρχές ο νους μου ήταν συνέχεια στο προηγούμενο project που συμμετείχα, γιατί ήταν ένα project που αγάπησα πάρα πολύ.

Τι πιστεύεις ότι διαφοροποιεί το X-Factor από τα άλλα talent shows;

Το X-Factor είναι τελείως διαφορετικό! Αυτό που ψάχνεις είναι ένα παιδί που όταν ανεβαίνει πάνω στη σκηνή να έχει το κάτι διαφορετικό. Να συνδυάζει φωνή, ταλέντο και εκτόπισμα. Το X-Factor είναι πολλά πράγματα κι όχι ένα. Αυτό αμέσως σε βάζει σε μια άλλη διαδικασία σκέψης, αφού πρέπει να έχεις άλλα κριτήρια για να σκεφτείς ποιον θα βάλεις στην ομάδα σου. Είναι ένα πολύ ωραίο project.

Έχεις μαγευτεί από κάποιον διαγωνιζόμενο που σε έκανε να πεις αυτός το έχει;

Ναι έχω μαγευτεί από έναν παίκτη, ο οποίος δεν μπήκε τελικά γιατί δεν ήθελε να συνεχίσει. Συμβαίνει όμως να μη θέλουν να συνεχίσουν κάποια παιδιά.

Θεωρούσες ότι θα μπορούσε να είναι και ο νικητής;

Είναι διαφορετικό να είσαι νικητής στο X-Factor και διαφορετικό να κάνεις καριέρα. Να τα ξεχωρίζουμε αυτά τα πράγματα. Άλλο είναι κερδίζω στο παιχνίδι αυτό κι άλλο κάνω καριέρα. Το X-Factor είναι μια αρχή. Κάποιος όμως θα νικήσει κι έχω ξεχωρίσει ήδη 2 με 3. Για να δούμε αν έχω πέσει μέσα.

Μελίνα Ασλανίδου

Ποιος είναι το πιο πειραχτήρι και ο πιο φασαριόζος της κριτικής επιτροπής;

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος. Μας κάνει τα πάντα! Βέβαια, δεν θα αποκαλύψω τίποτα γιατί αυτό πρέπει να το δείτε και να το βιώσετε όπως το βιώσαμε κι εμείς. Μεγάλο ταλέντο όμως είναι ο Άρης Μακρής, ο οποίος είναι Backstage και δεν τον βλέπουμε πολύ εμείς και λυπάμαι γι’ αυτό γιατί είναι μεγάλο αστέρι.

Πολλοί λένε ότι τα talent shows είναι ως επί το πλείστον τηλεοπτικά προγράμματα. Εσύ πιστεύεις ότι δίνουν ευκαιρίες στους συμμετέχοντες;

Η μέχρι τώρα πορεία έχει αποδείξει ότι έχουν δώσει ευκαιρίες.

Γιατί τότε τόση εμμονή;

Γιατί ζούμε στην Ελλάδα και το έχουμε μάθει αυτό οι Έλληνες, να έχουμε εμμονές. Η πρόκληση μας πιστεύω ότι είναι να βγούμε από τις εμμονές μας κι από τις κακεντρέχειες μας και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Να σου πω κάτι; Λογοκρίνουμε και αυτό ξεκινά κι από τους ίδιους τους εαυτούς μας. Ένας άνθρωπος που λογοκρίνει τον εαυτό του 24 ώρες την ημέρα δε μπορεί στη ζωή του να μην λογοκρίνει ό, τι υπάρχει. Αυτό, όμως, είναι χάσιμο πολύ ουσιαστικής ενέργειας για τη ζωή.

Εσύ πού διοχετεύεις την ενέργειά σου;

Παντού. Σε ό, τι καταπιάνομαι.

Τι σε γεμίζει πιο πολύ;

Με γεμίζουν πολλά πράγματα στη ζωή μου. Η γυμναστική που θα κάνω, οι στιγμές μου με τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάρα πολύ σημαντικοί και δίνω πολύ βάση σε αυτό. Να είναι αγαπησιάρικες οι σχέσεις και ποιοτικές. Και σαφώς με γεμίζει η δουλειά μου και το τραγούδι.

Τι άλλο να περιμένουμε από εσένα; Τι ετοιμάζεις;

Μπαίνω στο studio και ετοιμάζω σιγά-σιγά καινούργια τραγούδια.

Η περιοδεία σου με την Γλυκερία ήταν απολαυστική;

Έκανα μια πολύ ωραία περιοδεία με την αγαπημένη μου τη Γλυκερία. Ήταν πραγματικά υπέροχο αυτό που ζήσαμε. Η αγκαλιά του κόσμου ήταν τεράστια και η χημεία μου με τη Γλυκερία είναι μαγική. Πραγματικά είναι μεγάλη ευλογία να τραγουδάμε παρέα.

Πώς καταφέρνεις να ισορροπείς ανάμεσα σε ένα «έντεχνο» μονοπάτι και παράλληλα να κάνεις και πιο mainstream πράγματα;

Δε σκέφτομαι εγώ έτσι στη ζωή μου! Βλέπω πολύ πιο απλά τα πράγματα και δεν μπαίνω σε πολύπλοκες σκέψεις. Κάνω αυτό που μου λέει η ψυχή μου. Δεν βάζω ταμπέλες γιατί νιώθω ότι δεν υπάρχει λόγος να βάζεις ταμπέλες σε τίποτα. Στην τελική τι νομίζεις; Όλοι οι άνθρωποι ένα πέρασμα κάνουμε από τη ζωή οπότε ας είναι όσο πιο ευχάριστο και όσο πιο ειλικρινές μπορεί να είναι, για τον εαυτό μας πάνω από όλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved