Κατερίνα Στικούδη: «Δεν με γοητεύει η προβολή» (photos)
Media

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν με γοητεύει η προβολή» (photos)

H Κατερίνα Στικούδη θα βρεθεί στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος» και μίλησε γι' αυτό και όχι μόνο.

Η λαμπερή performer αναφέρθηκε στον ρόλο τον οποίο θα ενσαρκώσει στη σειρά και για την πρόταση, κάτι που είπε και στο gossip-tv.gr, ενώ ακόμη τόνισε γιατί δεν επιδιώκει την προβολή.

Πώς προέκυψε το «Αν ήμουν πλούσιος;»;

Η πρόταση ήρθε από τον Στράτο Μαρκίδη, με τον οποίο είχαμε κάνει δύο ταινίες. Όταν διάβασα το σενάριο και το ρόλο της Φρόσως, μου άρεσε πάρα πολύ, με εντυπωσίασε. Οπότε κατευθείαν είπα «ναι», χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά. Υπάρχει φοβερή χημεία με τους υπόλοιπους ηθοποιούς και αυτό βοηθά πάρα πολύ στο κομμάτι της υποκριτικής. Και στο «ΥFSF» ήταν έτσι, αναπτύχθηκαν σχέσεις. Με τον Αργύρη Αγγέλου ενδέχεται να κάνουμε και άλλα πράγματα στο μέλλον και χαίρομαι πολύ γι' αυτό.

Κατερίνα Στικούδη
Κατερίνα Στικούδη

Μιλήστε μας για τη Φρόσω...

Η Φρόσω είναι η γραμματέας του κυρίου Βρανά και ραδιοφωνική παραγωγός. Είναι μια ανέμελη," εντυπωσιακή γυναίκα. Κάποιες φορές είναι λίγο αφελής, αλλά θέλει να τα μαθαίνει όλα.

Αν δεν ήταν κάτι τόσο καλό, θα λέγατε το «ναι» για να προχωρήσετε την καριέρα σας;

Δεν με γοητεύει η προβολή, αλλά μια καλή δουλειά, το να υπάρχει ένα κίνητρο για να κάνω κάτι. Πρόσφατα αρνήθηκα δουλειά που πιστεύω ότι θα γίνει πολύ μεγάλη επιτυχία. Όταν μου γίνεται μια πρόταση, κλείνω τα μάτια και προσπαθώ να φανταστώ τον εαυτό μου να το κάνει. Αν δεν μπορώ να τον φανταστώ, δεν το κάνω. Δεν μπορούν να με πείσουν τα χρήματα ούτε κάτι άλλο.

Κατερίνα Στικούδη
Κατερίνα Στικούδη

Λειτουργείτε με το ένστικτο;

Πάντα. Και στη μουσική. Είμαι ίσως πιο ρομαντική, αλλά έτσι έχει και μεγαλύτερο νόημα για μένα. Το κοινό δεν μπορείς να το κοροϊδέψεις. Όλοι θέλουμε μια επιτυχία, δεν θα το αρνηθώ. Αλλά δεν τα θυσιάζω όλα στο βωμό της. Θέλω αυτό που αφήνω πίσω να το βλέπω στο μέλλον και να καμαρώνω, όχι να νιώθω άβολα.

Πηγή: 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved