Σταματίνα Τσιμτσιλή: Θα μπορούσε να ξαναείναι συμπαρουσιάστρια; - Όσα εξομολογήθηκε (photos)
Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Θα μπορούσε να ξαναείναι συμπαρουσιάστρια; - Όσα εξομολογήθηκε (photos)

Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια συμπαθής παρουσία της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ το «Happy Day» το οποίο παρουσιάζει στον Alpha σημειώνει μεγάλη τηλεθέαση. Αλήθεια, όμως, θα ήταν δυνατό για εκείνη να βρεθεί ξανά στη θέση της συμπαρουσιάστριας;

Η παρουσιάστρια μίλησε για την δύσκολη περίοδο όπου ήταν απλήρωτη και χωρίς εργασία, ενώ ακόμη αναφέρθηκε στις φιλίες στον χώρο των μέσων ενημέρωσης και ήταν ειλικρινής. Aκόμη, αποσαφήνισε αν η προοπτική ενός ακόμη παιδιού είναι στις επιθυμίες της!

Είσαι από τα πρόσωπα της δεύ­τερης φουρνιάς της ιδιωτικής τη­λεόρασης. Δίνονται ευκαιρίες σε νέα άτομα;

«Θεωρώ πως, αν δουλεύεις σκλη­ρά και ψάχνεσαι και ρωτάς, θα σου έρθει μια ευκαιρία για να δείξεις το ταλέντο σου. Από την άλλη, όμως, νομίζω πως οι άνθρωποι πια επιλέγουν επαγγελματικό προσανατολισμό με λάθος κριτήρια. Δηλαδή κάποιος θέλει να γίνει δημοσιογράφος γιατί νομίζει ότι η δημοσιογραφία είναι η παρουσίαση, η λάμψη, τα χρήματα και τα events. Κάποιος άλλος θέλει να πάει σε ένα ριάλιτι γιατί πιστεύει πως έτσι θα βγάλει λεφτά και θα γίνει γνωστός. Νιώ­θω ότι πια διαλέγουμε μια δουλειά για τους λάθος λόγους, οπότε από τη μία υπάρχουν ευκαιρίες, ενώ από την άλλη δεν ξέρω αν υπάρχουν οι άνθρωποι για να τις υποστηρίξουν».

'Εχεις βρεθεί σε κανάλι που δεν σας πλήρωνε στην ώρα του, έχεις χάσει χρήματα, έχεις μείνει χωρίς εργασία. Νιώθεις πως πλέον μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα;

«Επειδή είχα την ατυχία να ξεκι­νήσω να κάνω πράγματα στον χώρο όταν αυτός πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, έμαθα να μη θεωρώ τίποτα δεδομένο, να μην είμαι αγνώμων και φυ­σικά, επειδή δεν είχα ποτέ τις τρελές αμοιβές που υπήρχαν προ μνημονίων, δεν πήραν ποτέ τα μυαλά μου αέρα! Ξεκίνησα αυτή την πορεία τόσο προσγειωμένα, που αυτό με βοήθησε να μην καβαλήσω το καλάμι και να μη νιώσω ποτέ ότι κάνω κάτι πολύ πιο σημαντικό από ό,τι πράγματικά είναι».

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ύστερα από χρόνια που είσαι «κεντρικιά», θα μπο­ρούσες να υπάρξεις συμπαρουσιάστρια κάποιου;

«Γενικώς δεν είμαι άνθρωπος που βάζω τίτλους και ταμπέλες. Αν έρθει μια σχετική πρόταση, μπορεί και να το κουβέντιαζα. Δεν βάζω κόκκινες γραμμές στη δου­λειά. Κόκκινες γραμμές βάζω σε ό,τι αφορά την αξιοπρέπεια μου και την προάσπιση της οικογένειας μου».

Φιλίες με άτομα του χώρου έχεις κάνει;

«Αυτός ο χώρος σου δη­μιουργεί την επίπλαστη πεποί­θηση ότι είσαι κολλη­τός κάποιου, επειδή την περίοδο που συνεργάζεστε περνάς πολύ χρόνο μαζί του. Μετά, όταν αλλάζει ο κύκλος της συνεργασίας, χάνεσαι με κάποιους αν­θρώπους, αυτό όμως δεν σημαίνει πως αυτό που είχατε δεν ήταν αληθινό».

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο σύζυγος σου παρακολουθεί την εκπομπή;

«Δεν την παρακολουθεί γιατί είναι ώρα που βρίσκεται στα δικαστή­ρια. Τύχαινε όμως πολλές φορές και μας άκουγε από το ραδιόφωνο στη σύνδεση που είχαμε με τον Δήμο Βερύκιο, που θα τον έχουμε και φέτος μαζί μας».

Θα ήθελες να αποκτήσεις και τέ­ταρτο παιδί;

«Αυτή τη στιγμή νιώθω πλήρης και χαρούμενη. Επειδή όμως μου αρέσουν τα παιδιά και η οικογένεια, είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, αλλά δεν μπορώ και να πω ότι έκλεισα ως μάνα!», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved