Elif: H ανακοίνωση της Μελέκ στην Ελίφ θα φέρει τα πάνω κάτω (Photos)
Media

Elif: H ανακοίνωση της Μελέκ στην Ελίφ θα φέρει τα πάνω κάτω (Photos)

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου στη σειρά του Star, «Elif».

Ο Τζεβαχίρ είναι το αφεντικό του εργαστηρίου υφαντουργίας και πηγαίνει να κάνει επιθεώρηση. Η Μπαχριγιέ πηγαίνει να μακιγιαριστεί όταν ενημερώνεται για την επίσκεψη του Τζεβαχίρ.

Ο Τζεβαχίρ βλέπει τη Μελέκ και του αρέσει πολύ με αποτέλεσμα η Μπαχριγιέ να ζηλέψει. Ο Τζεβαχίρ μαθαίνει πως η Μελέκ δεν έχει άντρα. Όταν φεύγει ο Τζεβαχίρ, η Μπαχριγιέ δίνει και άλλη δουλειά στη Μελέκ να κάνει, επειδή τη ζηλεύει.

Ο Σελίμ πηγαίνει τα έγγραφα στην Αλιγιέ για να τα υπογράψει και να πουλήσουν το κτηνοτροφικό κτήμα. Η Αλιγιέ όμως δεν μπορεί να το κάνει και αλλάζει γνώμη. Ο Γιουσούφ βλέπει το δώρο, που του ετοίμασε η Ελίφ. Εκείνη τη στιγμή, η Μελέκ και η Ελίφ περνάνε έξω από το μαγαζί του και η Μπαχριγιέ τις σταματά για να δώσει στη Μελέκ το τηλέφωνο της, που το ξέχασε και να της κάνει για άλλη μια φορά κριτική.

Ενώ οι δύο γυναίκες μιλάνε, η Ελίφ βρίσκει την ευκαιρία και μπαίνει στο βιβλιοπωλείο. Η Μελέκ όταν το καταλαβαίνει θυμώνει με τον Γιουσούφ και τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από το παιδί της.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, η Μελέκ λέει στην Ελίφ πως πρέπει να αλλάξει σχολείο και όλοι αναστατώνονται. Ο Ουμίτ έρχεται για να μιλήσει με τον Σελίμ.

Ο Σελίμ του εξηγεί πως η μητέρα του άλλαξε γνώμη για την πώληση του κτηνοτροφικού κτήματος την τελευταία στιγμή. Η Αλιγιέ τους διακόπτει και τελικά αποφασίζει να υπογράψει και να προχωρήσει η πώληση. Η Γκόντζα έχει κουραστεί από τον Σερντάρ και τη θλίψη, που νιώθει. Ο Σερντάρ ζητάει συγνώμη αλλά και την υποστήριξή της…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved