Τηλεθέαση: Καθήλωσε τους τηλεθεατές η νέα σειρά του Alpha «Αστέρια στην άμμο» (Photos)
Media

Τηλεθέαση: Καθήλωσε τους τηλεθεατές η νέα σειρά του Alpha «Αστέρια στην άμμο» (Photos)

Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο έκανε το βράδυ της Κυριακής η νέα σειρά του Alpha «Αστέρια στην άμμο».  

Η πρεμιέρα της νέας δραματικής σειράς του Alpha «Αστέρια στην άμμο», κυριάρχησε στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Συγκεκριμένα, το διπλό επεισόδιο του «Αστέρια στην άμμο», που προβλήθηκε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, στις 20:00, παρακολούθησαν 1.731.000 τηλεθεατές για ένα τουλάχιστον λεπτό. Επίσης η σειρά αναδείχθηκε πρώτη στο σύνολο κοινού με 17,7% και πρώτη στο δυναμικό κοινό 18-54 με 18%.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη νέα δραματική καθημερινή σειρά του Alpha έδειξαν οι γυναίκες όλων των ηλικιών, αγγίζοντας έως και το 30, 8%.
Τέλος, το hashtag της σειράς #asteriastinammo ήταν το Νο1 trending topic καθ΄’όλη τη διάρκεια της προβολής της, με ιδιαίτερα θετικά σχόλια.


Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς θα δούμε:


Ο Μάξιμος τσακώνεται με την Αριάδνη την αρραβωνιαστικιά του Ίωνα. Ίωνας και Ανδρέας ψάχνουν την Αλεξία και την βρίσκουν την στιγμή που τους έχει πραγματικά ανάγκη. Η Δέσποινα κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει το γάμο της Αλεξίας της με τον Μάξιμο και γι’αυτό προσλαμβάνει τον κατάλληλο άνθρωπο.

Ο Λουκάς στην Λεμεσό αποφασίζει να βοηθήσει την Νίκη, να την φροντίσει και την παίρνει σπίτι του, δέχεται όμως απειλητικά μηνύματα στο κινητό του. Η Μαριάννα με τον Αντώνη ετοιμάζονται για την καινούρια σοδειά κουμανταρίας, την καλύτερη της Κύπρου. Ο Νικηφόρος, ο πατέρας του Μάξιμου, επιφανής παράγων του νησιού, γυρίζει σπίτι τραυματισμένος και ο Μάξιμος προσπαθεί να καταλάβει ποιος είναι ο υπεύθυνος γι’ αυτό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved