GNTM: Τα highlights του χθεσινού επεισοδίου! Η Λένια, η Κουβανή Μπεατρίς και ο καβγάς Καγιά-Ηλιάνας
Media

GNTM: Τα highlights του χθεσινού επεισοδίου! Η Λένια, η Κουβανή Μπεατρίς και ο καβγάς Καγιά-Ηλιάνας

GNTM: Το χθεσινό τρίτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι μοντέλων, ήταν γεμάτο ομορφιά από τις καλλονές κοπέλες που περπάτησαν μπροστά στους κριτές, διαφωνίες αλλά και εντάσεις, ειδικά ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τα τατουάζ της Ειρήνης δίχασαν τους κριτές και ειδικά τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τη μεν πρώτη να υποστηρίζει πως είναι αδύνατο να κάνει κοπέλα καριέρα μοντέλου με τόσο μεγάλα τατουάζ στο σώμα της, τη δε Ηλιάνα να θεωρεί πως το diversity μπορεί να εκφραστεί στη μόδα και με αυτόν τον τρόπο.

Σειρά είχε μία Κουβανή κοπέλα με εξωτική ομορφιά, η Μπεατρίς η οποία εμφανίστηκε με τον πατέρα της και χόρεψαν σάλσα παρασύροντας και τους κριτές στον χορό.

Όσο για τη Λένια (το όνομά της είναι Κονδυλένια) δεν εντυπωσίασε τους κριτές οι οποίοι και της τα... έχωσαν κανονικά. Όμως με τρία "ναι" τελικά πέρασε στην επόμενη φάση.

Δείτε το παρακάτω βίντεο...

Στη συνέχεια του παιχνιδιού, η Αναστασία από τις Σέρρες μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών η οποία όμως δεν έπεισε τους κριτές για τις δυνατότητές της.

Την ίδια τύχη είχε και η Χριστίνα Πίπα από την Αλβανία η οποία, όπως είπε, μοιάζει πολύ στην Cameron Diaz και της το λένε πολύ συχνά στον δρόμο.

Η Χριστίνα όμως δεν έπεισε τους κριτές και μάλιστα όταν της το έδειξαν, εκείνη παραδέχτηκε ότι έχει θυμώσει και είναι επιθετική μαζί τους γιατί ένιωσε αδικημένη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved