Πρεμιέρα με το δεξί για το «Έλα στη θέση μου» (Photos)
Media

Πρεμιέρα με το δεξί για το «Έλα στη θέση μου» (Photos)

Το «Έλα στη θέση μου» έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και από την πρώτη μέρα προβολής του έδειξε τα… δόντια του!

Καθήλωσε μπροστά στην οθόνη 1.294.000 τηλεθεατές (έστω και για ένα λεπτό), ενώ σε επιμέρους γυναικείο κοινό το σίριαλ εκτοξεύθηκε στο 40,3%!

Η αγαπημένη καθημερινή κωμική σειρά του Alpha ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στη ζώνη προβολής της τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο.

Συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό άγγιξε το 22,2 % αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με τουλάχιστον 6 μονάδες. Στο γενικό σύνολο έφτασε το 20,4% με τον ανταγωνισμό να ακολουθεί με τουλάχιστον 2 μονάδες διαφορά.

Στο επεισόδιο της Tρίτης (18-09) θα δούμε:

Ο Μάρκος, ένας γοητευτικός επιχειρηματίας, συναντά την Φαίη και της κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για τη νέα εποχή της Sofo. Η Σύλβια και η Φλωρέτα μπλέκουν σε μια περιπέτεια με τους απαγωγείς που περιλαμβάνει… τα γεννητούρια μιας κατσίκας και ένα χορτοφαγικό κρητικό γλέντι.

Ο Βλάσης απογοητευμένος από τις γυναίκες της ζωής του, ξεσπά στην μυστηριώδη άγνωστη που συναντά στο μαγαζί του Θοδωρή και καταλήγει… λουσμένος με νερό. Την ίδια στιγμή που Λεωνίδας και Ζούβας εξακολουθούν να ψάχνουν τις γυναίκες τους, η Βάνα προσπαθεί να τις βρει με έναν ιδιαίτερο τρόπο: Με τη βοήθεια του μέντιουμ Μπεάτα Σβήγκου. Η Σύλβια έχει μια ανατρεπτική ιδέα για να γλιτώσει τον εαυτό της και την Φλωρέτα από τους απαγωγείς, ενώ η Φαίη προσεγγίζει τον Αχιλλέα με μια δελεαστική πρόταση.

Και μέσα σε όλα αυτά… μια επιστολή φτάνει από την Κύπρο! Μήπως ο Αντρέας ετοιμάζεται να ανακατέψει για άλλη μια φορά την τράπουλα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved