Elif: Η οικογένεια ανησυχεί για τον Σελίμ- Δεν μπορούν να τον βρουν πουθενά
Media

Elif: Η οικογένεια ανησυχεί για τον Σελίμ- Δεν μπορούν να τον βρουν πουθενά

Σήμερα, 18 Σεπτεμβρίου στη σειρά «Elif», η αγωνία κορυφώνεται!

Ο εργάτης του νεκροταφείου λέει στην Αλιγέ και τη Ζεϊνέπ πως ο Σελίμ ήταν εκεί το πρωί. Η οικογένεια ανησυχεί για τον Σελίμ αλλά δεν μπορούν να τον βρουν πουθενά.

Η οικογένειά του Σελίμ ανησυχεί!

Ο Ουμίτ πιστεύει πως ξέρει που μπορεί να βρίσκεται ο Σελίμ και πράγματι τον βρίσκει. Η Μπαχριγιέ απειλεί την Αϊσέλ και την προειδοποιεί πως αν υποστηρίξει ξανά τη Μελέκ θα υποφέρει τις συνέπειες.

Η Γκόντζα μιλάει με τον λογιστή και της λέει πως τα χρήματα τα ξόδεψε ο Σερντάρ. Η Γκόντζα ρωτάει σχετικά τον Σερντάρ και εκείνος της λέει πως χρησιμοποίησε τα χρήματα για να αγοράσει γη και να χτίσει ένα σπίτι ώστε να ζήσουν εκεί ευτυχισμένοι.

Στο εργαστήριο ραπτικής όλο και η κατάσταση δυσκολεύει για τη Μελέκ.

Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο άνοιγμα του μαγαζιού καθώς ένας από τους δύο ιδιοκτήτες αλλάζει γνώμη. Ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ δεν μπορούν να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους.

Στο εργαστήριο ραπτικής η Σεβντά καταλαβαίνει πως ο Τζεβαχίρ έρχεται εκεί εξαιτίας της Μελέκ.

Η αγωνία κορυφώνεται για τον Σελίμ

Ο Ουμίτ ενημερώνει τον Σερντάρ για τις εξελίξεις στην οικογένεια Εμίρογλου ενώ τον ρωτάει γιατί τα κάνει όλα αυτά. Ο Σερντάρ του απαντάει πως είναι μια προσωπική υπόθεση. Ο Ουμίτ του λέει πως στη φυλακή ήταν σαν αδέλφια και αυτό δεν θα αλλάξει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved