To μωρό της Κλέλιας Ρένεση στο πλατό της Μουρμούρας! (photos+video)
Media

To μωρό της Κλέλιας Ρένεση στο πλατό της Μουρμούρας! (photos+video)

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Το μωρό της Κλέλιας Ρένεση ή αλλιώς της Κυρίας Καίτης όπως την αποκαλεί ο Κυρ-Ηλίας -κατά κόσμον- Βλαδίμηρος Κυριακίδης, έχει κερδίσει την καρδιά όλων στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς. 

Για έβδομη σεζόν θα συνεχιστεί φέτος, με μεγάλη επιτυχία η κωμική σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" με το ίδιο καστ και τις ιστορίες των ζευγαριών να μας κάνουν να περνάμε καλά για ακόμα έναν χειμώνα.

Φυσικά, οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και για ακόμα μία χρονιά τα ζευγάρια που αγαπήσαμε, υπόσχονται πολύ γέλιο.

Ανάμεσά τους, βέβαια, και ο κυρ-Ηλίας με την Κυρία Καίτη, τους κατά κόσμον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Κλέλια Ρένεση οι οποίοι πλέον επιστρέφουν στο σπίτι με το μωρό τους το οποίο και θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Όπως είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελένη Κοκκίδου για την εγκυμοσύνη της Κλέλιας Ρένεση «Βέβαια, όλοι μαζί τη ζήσαμε Και τώρα ζούμε το μωρό». Και συνέχισε εξηγώντας:

«Χθες είχαμε τη φωτογράφιση για τα καινούρια επεισόδια και έφερε και το μωρό της μαζί. Και τρελαθήκαμε! Είναι μία κούκλα! όποτε έχει γύρισμα η Κλέλια θα την βλέπουμε. Είναι το παιδί μας».

Μπορεί το μωρό που πρωταγωνιστεί στα νέα επεισόδια της σειράς και το οποίο είδαμε στο τρέιλερ να έχει το ίδιο φύλο και σχεδόν την ίδια ηλικία με αυτό της ηθοποιού, όμως δεν πρόκειται για το δικό της κοριτσάκι αλλά για μία -πιθανόν- μελλοντική σταρ που ομολογουμένως είναι μία κούκλα!

Δείτε την στην παρακάτω gallery

Δείτε το τρέιλερ της νέας -7ης- σεζόν της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved