Ανακοίνωση-φωτιά του Star για την απάτη στο διαδίκτυο εις βάρος παρουσιαστών του (photos)
Media

Ανακοίνωση-φωτιά του Star για την απάτη στο διαδίκτυο εις βάρος παρουσιαστών του (photos)

Μεγάλες διαστάσεις τείνει να πάρει η υπόθεση απάτης εις βάρος επωνύμων μέσω διαδικτύου που έφεραν στο φως η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης

Η όλη υπόθεση όμως, είχε ξεκινήσει από άλλους επωνύμους και συγκεκριμένα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Αθηνά Οικονομάκου και τον σύζυγό της. Το ζευγάρι μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες έχει απευθυνθεί στο Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να βρει μία άκρη στην όλη υπόθεση.

Το θέμα όμως πήρε ακόμα περισσότερες διαστάσεις όταν την περασμένη Παρασκευή η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης με επιστολή-διαμαρτυρία που απέστειλαν στα ΜΜΕ, ξεκαθάριζαν πως ουδεμία σχέση έχουν με την απάτη, όπως τη χαρακτήριζαν, αναφέροντας στο κείμενό τους και τα ονόματα των Καραβάτου-Κατσούλη. Στην αρχή της επιστολή του το ζευγάρι ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με ιδιαίτερη έκπληξη και αγανάκτηση, λίαν προσφάτως λάβαμε γνώση δύο, όλως αναληθών, κατασκευασμένων, απαράδεκτων, απρόκλητων και συκοφαντικών διαδικτυακών δημοσιευμάτων, που μας εμφανίζουν ΔΗΘΕΝ να συμβουλεύουμε τους αναγνώστες τους, ο μεν πρώτος πως ανακάλυψε ένα τρόπο να βγάζει πολλά και άκοπα χρήματα που προκαλεί φόβο στις Τράπεζες, η δε δεύτερη εξ ημών, πώς να κερδίσουν 400.000 Ευρώ, ενώ η Χώρα μας αντιμετωπίζει οικονομική κρίση και μάλιστα μέσω ενός αυτομάτου προγράμματος αγοράς και πώλησης κρυπτονομισμάτων που ονομάζεται Crypto Boom (https://www.2810.gr/index.php/psychagogia/71399-i-teleftaia-ependysi-tou-fani-mouratidi-prokalei-ekpliksi-se-eidikoys-kai-fovo-stis-megales-trapezes) και μίας αυτοματοποιημένης πλατφόρμας συναλλαγων Bitcoin, που ονομάζεται Bigmoney Rush (https://right24news.com/)».

Τώρα έρχεται μία νέα ανακοίνωση, αυτή τη φορά από το κανάλι Star, στο δυναμικό του οποίου ανήκουν οι Καραβάτου-Κατσούλης για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα ακόμα περισσότερο. Χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους τηλεθεατές του Star ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα υπέπεσαν στην αντίληψή μας διάφορα διαδικτυακά δημοσιεύματα, περί εύκολου και άκοπου πλουτισμού επωνύμων, κατά κύριο λόγο προσώπων, τα οποία εμπλέκουν και εκπομπές του τηλεοπτικού μας σταθμού.

Η εμπλοκή των εκπομπών μας συνίσταται στο ότι, παντελώς αναληθώς, συκοφαντικώς και παρανόμως, τα εν λόγω δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τα πρόσωπα, που «πλούτισαν εύκολα και άκοπα», εμφανίστηκαν σε εκπομπές μας και μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές τον τρόπο, που πολλαπλασίασαν τα χρήματά τους.

Κανένα από τα πρόσωπα που εμφανίζονται σε φωτογραφίες από εμφανίσεις σε εκπομπές του Star στους προαναφερθέντες ιστοτόπους δεν έχει αναφερθεί με οποιοδήποτε τρόπο σε δήθεν κέρδη από τη χρήση χρηματοοικονομικών προϊόντων, τα δε σχετικά κείμενα δήθεν διαλόγων, που συνοδεύουν τέτοιες φωτογραφίες, είναι εξ ολοκλήρου ψευδή και κατασκευασμένα με σκοπό την εξαπάτηση των αναγνωστών και τηλεθεατών. Αναλυτικά στοιχεία για τους ιστοτόπους, που έχουν αναρτήσει τέτοια ψευδή κείμενα που εμπλέκουν τις εκπομπές του Star, έχουν καταγγελθεί στην αρμόδια Διεύθυνση της Ελληνικής Αστυνομίας για τις περαιτέρω ενέργειές της.

Με το παρόν, διαψεύδουμε ρητά και κατηγορηματικά και καταγγέλλουμε τέτοιου είδους πρακτικές, που εμπλέκουν τον τηλεοπτικό μας σταθμό σε παράνομες ενέργειες και πράξεις και δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας».

Παρακάτω δείτε τα όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο για τους επώνυμους, αρχής γενομένης από την Αθηνά Οικονομάκου και τον σύζυγό της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved