GNTM: Αυτά είναι τα κορίτσια με τα τατουάζ που έχουν περάσει από το ριάλιτι μοντέλων (pics+vid)
Media

GNTM: Αυτά είναι τα κορίτσια με τα τατουάζ που έχουν περάσει από το ριάλιτι μοντέλων (pics+vid)

GNTM: Πολύς ντόρος έγινε τις τελευταίες ημέρες γύρω από το αν ένα κορίτσι με τατουάζ στο σώμα του μπορεί να κάνει ή όχι καριέρα στο μόντελινγκ, ειδικά μετά τη δημόσια αντιπαράθεση Βίκυς Καγιά και Ηλιάνας Παπαγεωργίου στις οντισιόν του ριάλιτι μοντέλων. 

Η Βίκυ Καγιά, όπως παρακολουθήσαμε στις αρχές της εβδομάδας στην οντισιόν της Θεσσαλονικιάς καλλονής Ειρήνης Θεοδωράκη στο GNTM, υποστηρίζει πως είναι αδύνατον να κάνει καριέρα μοντέλου στην Ελλάδα με τόσα πολλά τατουάζ, σε αντίθεση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία με σθένος υποστήριξε το εντελώς αντίθετο. Ότι δηλαδή στο εξωτερικό έχουν κάνει τεράστιες καριέρες μοντέλα που είχαν τατουάζ στο κορμί τους.

Η αντιπαράθεση πήρε διαστάσεις στους κόλπους του ριάλιτι και η αλήθεια είναι πως η Βίκυ Καγιά και πέρυσι είχε εκφράσει έντονα την αντίθεσή της για τη δερματοστιξία στο κορμί των υποψήφιων μοντέλων.

Η Ειρήνη Θεοδωράκη, πάντως, η οποία τελικά κατάφερε να πάρει -χάρη στους άλλους τρεις κριτές, το εισιτήριο για την επόμενη φάση του παιχνιδιού, δεν είναι -φυσικά- η μόνη που διεκδικεί τον τίτλο του Next Top Model αφού από οντισιόν έχουν περάσει πολλές κοπέλες με τατουάζ.

Δείτε το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου με μερικά από αυτά τα κορίτσια αλλά και τις αντιδράσεις των κριτών σε κάθε μία από αυτές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved