8 λέξεις: Θα σκάσει «βόμβα»! Το παράνομο ζευγάρι και ο πόλεμος (photos)
Media

8 λέξεις: Θα σκάσει «βόμβα»! Το παράνομο ζευγάρι και ο πόλεμος (photos)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια του ερωτικού πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ 8 λέξεις που έχουν στο επίκεντρο την Ηλιάνα και τα δύο αδέρφια που τη διεκδικούν. Τον Μιχαήλ και τον Οδυσσέα.

Όλα αρχίζουν από τη στιγμή που η Ηλιάνα αποφασίζει να γίνει πιο διεκδικητική στη ζωή της καινά μην είναι μια μαριονέτα στα χέρια του συζύγου της, του Μιχαήλ. Προτεραιότητα της είναι να μην χάσει άλλο χρόνο και να ζήσει τον απαγορευμένο ερωτά της με τον Οδυσσέα. Μαζί του λοιπόν καταστρώνει σχέδια για το κοινό τους μέλλον και αποφασίζουν να φύγουν μαζί για το εξωτερικό.

Ετσι, λοιπόν, η κοπέλα πηγαίνει στο σπίτι της και ζητάει από τον Μιχαήλ να χωρίσουν οριστικά. Ο σκληρός άντρας, όμως, σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ εκμεταλλεύεται το αδύνατο σημείο της, που είναι η κόρη τους Αριάδνη, και την εκβιάζει.

Kαθηλωτικές οι εξελίξεις
Kαθηλωτικές οι εξελίξεις

Η Ηλιάνα δεν αργεί να έρθει σε μεγάλη σύγκρουση μαζί του, μέχρι που καταλαβαίνει ότι πρέπει να ρίξει τους τόνους και να υποχωρήσει, προκειμένου να μην υποψιαστεί το σχέδιο πού ετοιμάζουν με τον Οδυσσέα. Λίγη ώρα μετά, η ίδια δέχεται μια ξαφνική επίθεση από έναν άγνωστο άντρα σε ένα υπόγειο πάρκινγκ και συνειδητοποιεί, ακόμα μία φορά, ότι βρίσκεται στο στόχαστρο κάποιου άγνωστου εχθρού.

Τότε ενημερώνει σχετικά τον Μιχαήλ, αλλά δεν βρίσκουν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία που να επί βεβαιώνουν την επίθεση. Εκείνος στη συνέχεια επικοινωνεί με έναν ψυχίατρο, μιας και θεωρεί πως όλα είναι αποκυήματα της φαντασίας της. Λίγο μετά, λοιπόν, ο Μιχαήλ πιέζει την Ηλιάνα να πάρει τα χάπια που της συνταγογράφησε ο ψυχίατρος, ενώ εκείνη μετράει τις μέρες μέχρι να το σκάσει στη Ρώμη.

Παράλληλα, ο Οδυσσέας κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να βρει σπίτι στη Ρώμη και να φυγαδεύσει εκεί την αγαπημένη του με την κόρη της. Μάλιστα, ο Οδυσσέας πείθει τον φίλο του, τον Σπύρο, να τον βοηθήσει στην πλαστογράφηση της υπογραφής του Μιχαήλ, ώστε να επιτραπεί στην Ηλιάνα να φύγει μαζί με το παιδί της στην Ιταλία. Όπως και γίνεται.

Τα πράγματα στη σειρά παίρνουν περίεργη τροπή
Τα πράγματα στη σειρά παίρνουν περίεργη τροπή

Αργότερα, κι ενώ ο Μιχαήλ φεύγει από το σπίτι, το ίδιο κάνει και η Ηλιάνα με την κόρη της και πηγαίνουν στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψουν για Ρώμη. Ωστόσο, ο Μιχαήλ επιστρέφει στο σπίτι καθώς έχει ξεχάσει κάτι και εκεί μαθαίνει για το φυγή της συζύγου του, ενώ συνειδητοποιεί πως διεκδικεί ένα εκβιαστικό διαζύγιο. Οι μέρες περνούν και ο Οδυσσέας επιτέλους συναντιέται κρυφά με την Ηλιάνα στη Ρώμή!

Ξεσπάει πόλεμος Νικηφόρου εναντίον Ναυσικάς και Άκη

Στο μεταξύ, όπως θα δούμε, προτού ο Οδυσσέας αναχωρήσει για τη Ρώμη μπλέκεται άθελα του και στα σκοτεινά σχέδια του Νικηφόρου, τα οποία θα δημιουργήσουν στην πορεία ένα ντόμινο εξελίξεων. Συγκεκριμένα, ο Νικηφόρος τον πείθει να πάνε στο πατρικό σπίτι της Ναυσικάς και τον χρησιμοποιεί εν αγνοία του για μάρτυρα, τη στιγμή που βρίσκει τον φάκελο με τα στοιχεία της έρευνας για το φάρμακο του πάρκινσον που ο ίδιος είχε στείλει παλαιότερα στον πατέρα του.

Όπως αναφέρει το my tv, η ανακάλυψη αυτών των εγγράφων ανοίγει για τον Νικηφόρο τον δρόμο ώστε να διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν από τη Ναυσικά και τον Ακη. Μάλιστα, ο Οδυσσέας επιτρέπει στον Νικηφόρο να πάρει τα χειρόγραφα μαζί του κι έτσι ξεκινά η μεγάλη διαμάχη για τα δικαιώματα του φαρμάκου. Ωστόσο, ο Οδυσσέας αγνοεί πως ο συγκεκριμένος φάκελος ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τη Ναυσικά και τον Άκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved