8 λέξεις: Απίστευτη εξέλιξη - Ο Αλέκος βάφει τα χέρια του με αίμα (photos)
Media

8 λέξεις: Απίστευτη εξέλιξη - Ο Αλέκος βάφει τα χέρια του με αίμα (photos)

8 λέξεις: Οι εξελίξεις της σειράς είναι απρόσμενες και ανατρεπτικές.

Ο Άκης εκμυστηρεύεται στη Ναυσικά τις ανησυχίες του σχετικά με τον ερχομό του Νικηφόρου στην Ελλάδα, ενώ ο Αλέκος αναγκάζεται να σκοτώσει στην προσπάθεια του να προστατεύσει τη Ρωξάνη. Αυτό το γεγονός θορυβεί τον Μιχαήλ, ο οποίος, παράλληλα, ακούει την Ηλιάνα να του ζητάει διαζύγιο...

Η Έρση βάζει μπροστά όλη της την πειθώ και ο Οδυσσέας την ακολουθεί μέχρι το Δημαρχείο όπου τελείται ο γάμος τους, ενώ, παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη ένας ακόμα άγριος καβγάς ανάμεσα στην Ιφιγένεια και στον Σπύρο, με τους καλεσμένους να κοιτούν απορημένοι.

Λίγη ώρα μετά, το γλέντι του γάμου φέρνει την Ηλιάνα σε τρομερή αμηχανία, με αποτέλεσμα να το βάλει στα πόδια για να μπορέσει να ξεσπάσει. Κι ενώ η Ναυσικά καμαρώνει τον γιο της γαμπρό, μία περίεργη διάρρηξη συμβαίνει στο σπίτι της. Στο μεταξύ, ο Σίμος συνεχίζει να ερευνά για την οικογένεια Καλλέργη, με την Εύα να τον προειδοποιεί να σταματήσει να σκαλίζει το παρελθόν τους, ενώ ο Αλέκος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πλησιάσει τη Ρωξάνη. Από την άλλη, ο Άκης απαιτεί από τη Ναυσικά να κόψει τα πολλά πολλά με τον Νικηφόρο, γιατί το παρελθόν θα βγει στην επιφάνεια. Ο άντρας ανησυχεί πολύ με τον ερχομό του Νικηφόρου στην Ελλάδα και η Ναυσικά προσπαθεί να τον καθησυχάσει.

Ο Φοίβος θορυβείται και στις ακόλουθες φωτογραφίες ακολουθούν όσα θα συμβούν...

Οδυσσέας και Ηλιάνα παραδίδονται στο πάθος τους!

Ο Άκης ανησυχεί για τις ερωτικές επιλογές του γιου του, καθώς δεν του ομολογεί με ποια είναι ερωτευμένος, ενώ παράλληλα ο Δημήτρης καταφέρνει επιτέλους να έρθει κοντά με την Ευγενία. Ταυτόχρονα, ο Νικηφόρος συνεχίζει να ερευνά το περιβάλλον Καλλέργη για αποδεικτικά στοιχεία κι αυτή τη φορά η έρευνα αποδίδει καρπούς.

Παράλληλα, ο Οδυσσέας και η Ηλιάνα βρίσκονται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και παραδίδονται στο πάθος τους, ενώ στη συνέχεια καταστρώνουν σχέδια για το κοινό τους μέλλον. Την ίδια στιγμή, στο σπίτι η Ελένη αποκαλύπτει στον Μιχαήλ κάτι που τον ανησυχεί πολύ και αποφασίζει να το μοιραστεί με τον Άκη και τον Δημήτρη για να δουν τι θα κάνουν. Οταν η Ηλιάνα επιστρέφει στο σπίτι, καλείται να δώσει λόγο στον Μιχαήλ για το ψέμα που του είπε και αυτό τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Αργότερα, ο Σίμος δημοσιοποιεί στο σάιτ του το όνομα του Μιχαήλ για την καταπάτηση του αιγιαλού και η Ναυσικά ζητάει από την Εύα να πείσει τον άντρα της να ανασκευάσει. Όπως και γίνεται.

Η συνέχεια στις ακόλουθες εικόνες...

Η Ηλιάνα ζητάει διαζύγιο.

Ο Άκης απαλλάσσεται από τις υποψίες που είχαν πέσει πάνω του για τον φόνο του φαρμακοβιομήχανου, ενώ ο Φοίβος έρχεται σε επαφή με τον νέο «εντολέα». Από την άλλη, η Ιφιγένεια εξακολουθεί να παιδεύει τον Σπύρο και παράλληλα αποφασίζει να ξεκινήσει κι αυτή σκοποβολή. Την ίδια ώρα, ο Οδυσσέας βουλιάζει στις τύψεις, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να αντισταθεί στον έρωτα που νιώθει για την Ηλιάνα. Εν τω μεταξύ, ο Σίμος μοιράζεται τα κέρδη από τη ληστεία του ΑΤΜ, αλλά δεν προλαβαίνει να τα χαρεί καθώς οι τοκογλύφοι του χτυπάνε ξανά την πόρτα.

Η συνέχεια σε εικόνες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved