Έρωτας μετά: Η ανοιχτή σύγκρουση και το… θρίλερ! (photos)
Media

Έρωτας μετά: Η ανοιχτή σύγκρουση και το… θρίλερ! (photos)

Έρωτας μετά: Συγκρούσεις, πληροφορίες και απρόσμενες εξελίξεις στη νέα σειρά του Alpha.

H Αντιγόνη έρχεται σε ανοιχτή σύγκρουση με την Ηλέκτρα, ενώ η τελευταία διαπιστώνει πως ο Κωνσταντίνος αντιδρά από το κώμα μόνο στο άκουσμα του ονόματος της Άννας. Παράλληλα, ένα θρίλερ διαδραματίζεται σε μία ιατρική κλινική καθώς οι πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας αναφέρουν πως η Άννα νοσηλεύεται εκεί. Είναι, όμως, εκείνη;

Ο Χρήστος δέχεται μία απρόσμενη κλήση στο κινητό του και εξαιτίας της συναισθηματικής του φόρτισης ξεσπάει στον Φώτη. Ο άντρας κατηγορεί τον αστυνομικό πως δεν έχει κανέναν έλεγχο στην έρευνα για τον εντοπισμό της Άννας αλλά και για τα αίτια του ατυχήματος. Την ίδια ώρα, η Αντιγόνη προφασίζεται πως ο γιος της θα έχει καλύτερη νοσηλεία σε μία κλινική της επιλογής της και απαιτεί τόσο από την Ηλέκτρα όσο και από τους γιατρούς του νοσοκομείου την άμεση μεταφορά του Κωνσταντίνου.

Αυτή, όμως, η επιμονή της φέρνει μοιραία ακόμη μία φορά μία έντονη σύγκρουση με την Ηλέκτρα, η οποία εναντιώνεται. Η τελευταία όσο οι μέρες περνούν ανακαλύπτει και άλλα στοιχεία για την παράνομη σχέση του συζύγου της. Συγκεκριμένα, βρίσκει δύο αεροπορικά εισιτήρια σε ένα σακάκι του Κωνσταντίνου και διαλύεται συναισθηματικά, καθώς συνειδητοποιεί την προδοσία του άντρα της και της φίλης της.

Oι εξελίξεις καθηλώνουν
Oι εξελίξεις καθηλώνουν

Πίσω στο παρελθόν, οι καβγάδες ανάμεσα στην Ηλέκτρα και στον Κωνσταντίνο είναι πολύ συχνοί. Μάλιστα, εκείνος έπειτα από ακόμη μία σύγκρουση με τη γυναίκα του εκμυστηρεύεται στην Άννα πόσο θυμό κρύβει για τον πατέρα του και το διαζύγιο των γονιών του. Από την άλλη, ο πατέρας του Κωνσταντίνου, ο Λύσανδρος, αγοράζει ένα σπίτι στην Ιτιά, επισημοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την εξωσυζυγική του σχέση. Αυτή του η κίνηση, όμως, φέρνει πολλές αντιδράσεις από το άμεσο περιβάλλον του.

Η ανακάλυψη του Χρήστου!

Ο Χρήστος ανακαλύπτει στοιχεία
Ο Χρήστος ανακαλύπτει στοιχεία

Μία εξέλιξη στην εξαφάνιση της Άννας έρχεται να συγκλονίσει. Σύμφωνα με κάποια στοιχεία, μια γυναίκα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και οι Αστυνομικές Αρχές εικάζουν πως πρόκειται για την Άννα Μακρίδη. Ο Χρήστος ενημερώνεται σχετικά, αλλά ο Φώτης και ο Γιώργος τον εμποδίζουν να πάει να δει τη συγκεκριμένη γυναίκα. Οι δύο αστυνομικοί θεωρούν απαραίτητο πριν γίνει αυτή η συνάντηση να εξακριβώσουν την πνευματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η γυναίκα και τον λόγο της φυγής της.

Η συνέχεια σε φωτογραφίες...

Ο Κωνσταντίνος αντιδρά!

Η αντίδραση του Κωνσταντίνου
Η αντίδραση του Κωνσταντίνου
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved