Φτερωτός Θεός: Ο χαμός για τον Τζαν Γιαμάν και η γνωριμία με την Μαρία Σάκκαρη (pics&vid)
Media

Φτερωτός Θεός: Ο χαμός για τον Τζαν Γιαμάν και η γνωριμία με την Μαρία Σάκκαρη (pics&vid)

Φτερωτός Θεός: Από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης τουρκικής σειράς. Τζαν Γιαμάν, έχει προκαλέσει έναν μικρό... πανικό! 

Ο γοητευτικός Τούρκος tv star έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 17,30 χθες το απόγευμα και η υποδοχή που του επεφύλασσαν οι θαυμάστριές του στη χώρα μας ήταν κάτι παραπάνω από θερμή.

Μάλιστα, όπως σας ενημέρωσε το gossip-tv.gr την ώρα της άφιξής του έγινε το αδιαχώρητο στις αίθουσες αφίξεων με τον γοητευτικό Τζαν να δείχνει ιδιαίτερα προσιτός και με διάθεση να ευχαριστήσει με μία selfie ή ένα αυτόγραφο τις θαυμάστριές του.

Δείτε στην παρακάτω γκάλερι φωτογραφίες από την άφιξή του:

Το πρόγραμμα της επίσκεψής του στην Ελλάδα ήταν προκαθορισμένο προκειμένου να προλάβει να μιλήσει με τους Έλληνες δημοσιογράφους αλλά και να δει όμορφα σημεία της Αθήνας.

Σήμερα το πρωί για παράδειγμα ήθελε να βρεθεί στο Ιστορικό κέντρο της Αθήνας και φυσικά να επισκεφτεί αρχαιολογικούς χώρους, ανάμεσά τους -βέβαια- και την Ακρόπολη.

Το απόγευμα είχε δώσει ραντεβού με τα ΜΜΕ ώστε να μιλήσει για τον ρόλο του αλλά και την τεράστια επιτυχία που γνώρισε η σειρά στην πατρίδα του, την Τουρκία αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες όπως στη Μεγάλη Βρετανία.

Το gossip-tv.gr, ήταν εκεί και επικρατούσε ένας χαμός!

Μάλιστα, τον είδαμε και μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη. Ο πατέρας της έχει την εταιρεία που φέρνει τα τούρκικα σίριαλ στην Ελλάδα και τόσο εκείνη όσο και η μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό το special event.

Δείτε το αποκλειστικό μας βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved