Media

Αννίτα Ναθαναήλ: «Η κόρη μου μόνο πάνω από το «πτώμα» μου θα μπορούσε να πάει στο GNTM» (video)

Gossip-tv Team

Έλα χαμογέλα: Στην εκπομπή που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου άνοιξε το σπίτι της η Αννίτα Ναθαναήλ η οποία μίλησε για όλα. 

Το μοντέλο και παρουσιάστρια δήλωσε για την απόφασή της να εγκαταλείψει την καριέρα της στην τηλεόραση εδώ και χρόνια λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο γάμος μου ήταν ένας από τους λόγους που σταμάτησα την τηλεόραση» ενώ τόνισε: «δεν με ενδιέφερε να γίνω παρουσιάστρια».

Τώρα, είναι επιχειρηματίας σε επιχειρήσεις που έχει μαζί με τον σύζυγό της και όπως η ίδια σχολίασε: «Δεν είναι καθόλου εύκολο για ένα ζευγάρι να δουλεύουν μαζί».

Η παρουσιάστρια θυμήθηκε και μία όχι και τόσο ευτυχισμένη στιγμή της στην τηλεόραση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στο real housewives δεν ήξερα ότι θα ξεκατινιαστούμε τόσο… Δεν μετανιώνω για τη συμμετοχή μου γιατί ήταν τα πιο εύκολα 12.000 που έβγαλα στη ζωή μου».

Η ίδια αποκάλυψε και κάτι που δεν περιμέναμε αφού είπε: «Δεν πάω κομμωτήριο, κουρεύομαι μόνη μου».

Όταν ρωτήθηκε για την αντίδρασή της αν κάποια από τις δύο κόρες της, της έλεγε πως θέλει να λάβει μέρος στο GNTM, η ίδια είπε ορθά κοφτά: «Η κόρη μου μόνο πάνω από το «πτώμα» μου θα μπορούσε να πάει στο GNTM». Και συνέχισε: «Αυτά τα πράγματα που κάνουν στο GNTM κανένα μοντέλο που σέβεται τον εαυτό του δεν τα περνάει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved