Media

Αν δεν είδατε Globetrotters, δεν είδατε τίποτα! Οι απολαυστικοί καβγάδες, ένα χαλί και η samba queen

Gossip-tv Team

Χωρίς φαμφάρες, χωρίς ατέλειωτες διαφημίσεις, απλά και ήρεμα, έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη το βράδυ το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι Globetrotters στο Star που παρουσιάζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης

Και οφείλουμε να πούμε ότι η έκπληξη των τηλεθεατών για αυτό το νέο προϊόν από το Star ήταν ιδιαιτέρως ευχάριστο αφού διέθετε τα πάντα στο μάξιμουμ! Και ριάλιτι στοιχεία αλλά καθόλου επιτηδευμένα, και υπέροχο και φυσικό φόντο σε κάθε πλάνο όπως συμβαίνει σε κάθε επιτυχημένη τουριστική εκπομπή και αγωνία και σασπένς για το αν οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού θα καταφέρουν να φέρουν σε πέρας τις αποστολές τους.

Ένας ήρεμος, με αυτοπεποίθηση παρουσιαστής που ναι μεν δεν έκλεβε την παράσταση από τους παίκτες αλλά συγχρόνως έκανε σε καίρια σημεία του προγράμματος την παρουσία του χωρίς να χαλάει η ροή.

Απολαυστικότεροι όλων οι Χάρης Βαρθακούρης και Αντελίνα Τελώνη οι οποίοι καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους στη Νέα Ζηλανδία, όλο και κάτι έβρισκαν για να μαλώσουν. Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα έλεγαν οι παλιοί και στην περίπτωσή τους ισχύει 100%.

Η Αντελίνα έδωσε... ρεσιτάλ ως ζηλιάρα σύζυγος την ώρα που ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε με μία όμορφη Νεοζηλανδή που η Αντελίνα τόλμησε να αναφέρει ως... πατσαβούρα. Είχαν και άλλες... όμορφες και έντονες στιγμές, ειδικά εκεί που ο Χάρης οδηγούσε ένα έλκηθρο και η Αντελίνα, υπό κανονικές συνθήκες, έπρεπε να απολαμβάνει τη βόλτα. Αντιθέτως ανεύθυνο τον ανέβαζε, ανεύθυνο τον κατέβαζε, καθώς φοβόταν πως ο αρχάριος σύζυγός της στην οδήγηση έλκυθρου θα την οδηγούσε τον γκρεμό.

Χαρισματικός ο γιος του Στέλιου Κρητικού, Μιχαήλ Άγγελος στο Μαρόκο ο οποίος απέδειξε πως έχει τον τρόπο να γοητεύει τον φακό. Ειδικά στην αποστολή που τους ανατέθηκε να επιστρέψουν στην Ελλάδα με ένα χαλί-μπουχάρα από το Μαρόκο, τα κατάφερε απίστευτα καλά, προκαλώντας βέβαια και πολύ γέλιο, ειδικά όταν έπρεπε να συνεργαστεί με τον έμπειρο -πλέον- τηλεοπτικά πατέρα του.

Τρίτοι αλλά όχι καταϊδρωμένοι οι πρώην παίκτες του τελευταίου Master Chef, ο Χρήστος Μπάρκας και ο Παντελής Βούρος οι οποίοι βρέθηκαν στη Βραζιλιά και προς αναζήτηση της... Samba Queen. Προκάλεσαν και εκείνοι με τη σειρά του πολύ γέλιο, σαν μία παρέα μαθητών τρίτης λυκείου που απολαμβάνουν την πενταήμερη.

Αξίζει να δείτε στο video τα highlights του επεισοδίου της πρεμιέρας το οποίο και υπόσχεται ότι στο μέλλον έχουμε να απολαύσουμε ακόμα πιο αστείες περιπέτειες από τους πρωταγωνιστές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved