Κόκκινο Ποτάμι: Η σκηνή που «λύγισε» τους τηλεθεατές – Παραλήρημα στο twitter (Photos)
Media

Κόκκινο Ποτάμι: Η σκηνή που «λύγισε» τους τηλεθεατές – Παραλήρημα στο twitter (Photos)

Κόκκινο Ποτάμι: Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής (13-10).

Η σειρά του Open σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, είχε θερμή υποδοχή στο twitter από το κοινό και αυτή την Κυριακή προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

«Πλημμύρισε» από συγκινητικά σχόλια απογόνων των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας, ξύπνησε μνήμες του παρελθόντος, ενώ η σκηνή που σφαγιάζονται μας έκανε να λυγίσουμε.


Δείτε καρέ καρέ τη συγκλονιστική σκηνή αλλά και τα συγκινητικά ποστ στα social media.

Το #kokkinopotami ήταν νο1 trend στο twitter στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της προβολής του.

Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε:


Όλη η Αμισός, υποδέχεται τον Μίλτο και τον Μακεδονομάχο Θέμη. Στη σκιά του φανατικού Οσμάν, ο Παυλίδης στήνει πανηγύρι για τους γιους του. Τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του Ευγενία, είναι ευτυχείς με την προοπτική του γάμου του Μίλτου με την Ιφιγένεια.

Ο Θέμης ξαναβρίσκει την αρραβωνιαστικιά του, τη Βασιλική. Στην Κωνσταντινούπολη, καταφτάνει από το Παρίσι ο Βασίλι Ζαχάρωφ. Φίλος του Νικολαΐδη, τραπεζίτης και έμπορος όπλων. Την ίδια στιγμή, ο Μίλτος έχει πάρει το καράβι της επιστροφής για την Κωνσταντινούπολη και την αγκαλιά της Ιφιγένειας.

Ο Μίλτος επιστρέφει με λαχτάρα στο σπίτι της Ιφιγένειας. Γνωρίζει τον Ζαχάρωφ και τον εντυπωσιάζει με την ευφυΐα και την οξύνοιά του. Η Ιφιγένεια ονειρεύεται το κοινό τους μέλλον.

Ο Μίλτος της υπόσχεται μια ευτυχισμένη ζωή. Ο Ζαχάρωφ όμως, του προτείνει να τον ακολουθήσει στο Παρίσι, να γίνει εκεί το δεξί του χέρι. Ο Μίλτος ενθουσιάζεται. Η Ιφιγένεια αντιδρά. Ο Μίλτος πιστεύει ότι είναι σπουδαία ευκαιρία και για τους δυο τους. Ο γάμος αναβάλλεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved