GNTM Spoiler: Αυτή η παίκτρια φεύγει σήμερα από το ριάλιτι μοντέλων! (photos+video)
Media

GNTM Spoiler: Αυτή η παίκτρια φεύγει σήμερα από το ριάλιτι μοντέλων! (photos+video)

GNTM: Μπορεί χθες να ήταν η διαδικασία make over και να παρακολουθήσαμε τις μεταμορφώσεις των κοριτσιών με τις αλλαγές στα μαλλιά τους, όμως απόψε μία ακόμα κοπέλα βλέπει την έξοδο από το παιχνίδι. 

Το gossip-tv.gr έμαθε το spoiler και το μοιράζεται μαζί σας, μόλις λίγες ώρες πριν από την προβολή του αποψινού επεισοδίου που όπως πάντα, έχει ως στόχο να μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον.

Και θα τα καταφέρει, αφού σύμφωνα με το spoiler, η κοπέλα που φεύγει απόψε είναι η μεγάλη -δυσάρεστη- έκπληξη για το παιχνίδι.

Η εν λόγω κοπέλα ήταν από εκείνες που στήριζαν τη διαφορετικότητα ανάμεσα στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες και από την οντισιόν της ακόμα είχε ξετρελάνει τους κριτές.

Η κακή επίδοσή της, όμως, στη δοκιμασία, θα την βγάλει εκτός παιχνιδιού αφού οι κριτές δεν θα μείνουν ικανοποιημένοι από τη φωτογραφία της.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποια πρόκειται:

Στο μεταξύ, στην εκπομπή "Ευτυχείτε" έγινε γνωστή άλλη μία είδηση για την όμορφη παίκτρια του GNTM που αποχωρεί από το παιχνίδι.

Όπως είπε η Μέγκι Ντρίο, η νεαρή κοπέλα είναι ήδη εκτός παιχνιδιού και μάλιστα στη γενέτειρά της, τα Χανιά της Κρήτης καθώς εθεάθη να απολαμβάνει τον καφέ της σε γνωστό στέκι της πόλης. Κάτι που σημαίνει ότι και το spoiler μας ισχύει και η 21χρονη κοπέλα πλέον έχει τραβήξει τον δικό της δρόμο μετά το παιχνίδι.
Δείτε το παρακάτω βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved