Όταν η Λενιώ συνάντησε τον Θέμη – Μια σπάνια στιγμή των δυο πρωταγωνιστών (Photos)
Media

Όταν η Λενιώ συνάντησε τον Θέμη – Μια σπάνια στιγμή των δυο πρωταγωνιστών (Photos)

H Λενιώ και ο Θέμης είναι αναμφισβήτητα οι πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν.Τόσο η σειρά Άγριες Μέλισσες όσο και η σειρά Κόκκινο Ποτάμι, θα μείνουν στην ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης.

Πρόκειται για δυο τεράστιες παραγωγές, οι οποίες από το πρώτο κιόλας επεισόδιο μας θύμισαν τις παλιές καλές στιγμές της μικρής οθόνης.

Από τη μια έχουμε τη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» με εντυπωσιακά σκηνικά, καταξιωμένους ηθοποιούς, ένα δυνατό σενάριο και μία μεγάλη παραγωγή με την ιστορία να επικεντρώνεται σε τρεις αδελφές που έχουν μόνο η μία την άλλη και που η ζωή τους αλλάζει ξαφνικά μετά τον θάνατο του πατέρα τους.

Ανάμεσα στις τρεις αδερφές η «Λενιώ» την οποία υποδύεται η Μαρία Κίτσου.

Από την άλλη έχουμε τη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» στο Open.

Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης. Μια σκληρή εποχή που χάραξε τη μνήμη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Μια τηλεοπτική παραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών που ταξίδεψε για γυρίσματα σε περισσότερες από 15 πόλεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ένα πολυπληθές καστ καταξιωμένων ηθοποιών, ανάμεσα στους οποίους και ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος υποδύεται τον Θέμη.

Λενιώ και Θέμης δεν νιώθουν ανταγωνιστικά αφού ο ένας χαίρεται για την επιτυχία του άλλου. Είναι καλοί φίλοι ενώ σίγουρα θα ανταλλάσσουν απόψεις σε ότι αφορά στα σενάρια τους.

Οι δυο τους μάλιστα πριν μερικούς μήνες είχαν βρεθεί μαζί στην επίσημη πρεμιέρα «Τερέζ Ρακέν» στο θέατρο Ροές.

Μια σπάνια στιγμή των δυο πρωταγωνιστών.

Δείτε τους μαζί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved