Αποκλειστικό MasterChef: Ξεκινούν οι οντισιόν στην Αθήνα! Οι προετοιμασίες και οι εκπλήξεις! (pics)
Media

Αποκλειστικό MasterChef: Ξεκινούν οι οντισιόν στην Αθήνα! Οι προετοιμασίες και οι εκπλήξεις! (pics)

MasterChef: Και ενώ βρισκόμαστε στην... καρδιά προβολής του GNTM που είναι και το δυνατό χαρτί της prime time του Star, οι ιθύνοντες ετοιμάζουν το... άλλο δυνατό τους χαρτί που είναι φυσικά το ριάλιτι μαγειρικής. 

Την περασμένη σεζόν, το MasterChef κέρδισε τους τηλεθεατές και αυτό σκοπεύει να κάνει και φέτος.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, οι pre-οντισιόν στην Αθήνα ξεκινούν μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε. Εκεί θα γίνει η επιλογή των παικτών για τις επίσημες οντισιόν που θα ξεκινήσουν στις 2 Νοεμβρίου

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι οντισιόν θα ολοκληρωθούν -σύμφωνα με το πρόγραμμα- στις στα μέσα Νοεμβρίου και λίγες ημέρες μετά θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος του παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι auditions ξεκίνησαν στις 5 Οκτωβρίου από τη Λεμεσό της Κύπρου, ενώ η αναζήτηση επίδοξων σεφ γίνεται και στη Θεσσαλονίκη αυτές τις ημέρες.

Oι τρεις κριτές του show
Oι τρεις κριτές του show

Οι αλλαγές που έρχονται στον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής είναι πολλές. Ανάμεσα σε αυτές, όπως αποκάλυψε πρώτο το gossip-tv.gr είναι πως εκτός από τους τρεις γνωστούς κριτές που απολαμβάναμε θα υπάρξει και προσθήκη.

Ο τέταρτος κριτής που οι ιθύνοντες του MasterChef σκέφτονται να εντάξουν δεν είναι μάγειρας αλλά pastry chef.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιον πρόκειται:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved