Άγριες Μέλισσες: Υπάρχει μια ιστορία πίσω από τον Λάμπρο (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Υπάρχει μια ιστορία πίσω από τον Λάμπρο (photos)

Oι «Άγριες Μέλισσες» αποτελούν μια από τις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες της σεζόν, κι ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έχει ξεχωρίσει ως «Λάμπρος».

Γεννημένος και με­γαλωμένος στο Αγρίδι, ένα χωριό που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα, ο ταλαντού­χος ηθοποιός προκαλούσε τον θαυμα­σμό όλων με τη συμπεριφορά του. Έχει σπουδάσει Διοίκηση και Οργάνωση Επι­χειρήσεων, ασχολήθηκε με τον αθλητι­σμό -το τριπλούν και το βάδην-, ενώ όταν κατάλαβε πως η μεγάλη του αγάπη ήταν το θέατρο.

Στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, ο Δη­μήτρης Γκοτσόπουλος έχει ξεχωρίσει ήδη. Υποδύεται τον δάσκαλο Λάμπρο Σεβάστς, παιδικό έρωτα της Ελένης, ο οποίος όμως επιστρέφει στο χωριό με τη σύζυγο του.

«Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα αυτό. Υπάρχει μια ιστορία από πίσω, που τον δικαιώνει στο τέλος. Είναι ηθικό στοιχείο ο Λάμπρος και προστάτε­ψε την Ελένη», αποκαλύπτει.

Η σειρά έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές!

«Νιώ­θω ευλογημένος, λέω ευχαριστώ εκεί που πρέπει, όμως αυτό δεν λέει κάτι από μόνο του. Η ευκαιρία από μόνη της δεν λέει τίποτα, αν δεν την προχωρήσεις πα­ρακάτω», παραδέχεται.

Αν του άξιζαν οι ρόλοι; Δεν είναι κάτι που το σκέφτεται, καθώς ο ίδιος δεν μπαίνει σε διαδικασία σύγκρισης.

«Αν σου αξίζει κάτι ή όχι σημαίνει πως βά­ζεις τον εαυτό σου σε σύγκριση και εγώ δεν θέλω να συγκρίνομαι με κανέναν, αλλά να ονειρεύομαι αυτά που θέλω να κάνω, εκεί που θέλω να πάω, πώς να προχωρήσω και να δουλεύω προς αυτή την κατεύθυνση», δηλώνει στη secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved