Τα άγνωστα love stories των πρωταγωνιστών από τις Άγριες Μέλισσες (photos)
Media

Τα άγνωστα love stories των πρωταγωνιστών από τις Άγριες Μέλισσες (photos)

Kι όμως οι πρωταγωνιστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έχουν το δικό τους love story έκαστος και σας το παρουσιάζουμε.

Οι stars της σειράς, λοιπόν, έχουν εισβάλλει για τα καλά στη ζωή μας και απασχολούν με τις ιστορίες τους και όσα διαδραματίζονται στο σήριαλ, όμως στην πραγματική ζωή έχουν κι εκείνοι ενδιαφέροντα love affairs.

Γιάννης Κουκουράκης – Κατερίνα Γκαγκάκη

Ο Κωνσταντής της σειράς μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, καθώς η προσωπική του ζωή βρέθηκε να φιγουράρει στα lifestyle έντυπα. Τo ειδύλλιο με την Κατερίνα Γκαγκάκη, πριν ενάμιση χρόνο περίπου, ήταν πρώτο θέμα, ακόμη κι αν εκείνοι δεν το είχαν παραδεχτεί.

Οι φωτογραφίες, όμως, ήταν πολλές, ενώ ο Γιάννης Κουκουράκης είχε πει σε συνέντευξή του:

«Μιλάμε με την Κατερίνα. Δεν θα σου πω όμως τι λέμε και τι κάνουμε».

Η σχέση τους λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός τους ότι ήταν ομαλή και ισορροπημένη, παρά τη διαφορά ηλικίας.

Έλλη Τρίγγου – Αργύρης Πανταζάρας

Εκείνος, είναι ο τηλεοπτικός Θέμης Παυλίδης, είναι αυτός που κατάφερε από το πρώτο επεισόδιο της σει­ράς «Κόκκινο Ποτάμι» να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ο Αργυρής Πανταζάρας είναι από πολλές απόψεις η τηλεοπτική έκπληξη της φετινής σεζόν.

Ο Αργύρης Πανταζάρας το 2016 κέρδισε το βραβείο Χορν και ήταν ο 16ος νικητής του βραβείου. Το είχε αφιερώσει την πρώην σύντροφο του, Έλλη Τρίγγου, η οποία τη φετινή σεζόν ερμηνεύει το ρόλο της Ασημίνας στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

«Αφιέρωσα το βραβείο στο "πάθος" και στον "έρωτα". Στον Λευτέρη και στην Έλλη. Στην "επιθυμία και την ευθύνη " αλλά και στην "νομοτέλεια". Αυτοί οι άν­θρωποι μου ξυπνάνε τις πιο όμορφες σκέψεις και τα πιο όμορφα συναισθήματα και είναι πάντα πίσω από το χαμόγελο μου...», είχε πει τότε, φανερώνοντας πόσο έντονη ήταν αυτή η σχέση, που κανείς δεν έμαθε ποτέ γιατί έληξε τελικά άδοξα.

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου

Η πρωτοεμφανιζόμενη Δανάη έχει κλέψει τις εντυπώσεις, όμως τις δικές της εντυπώσεις έχει κλέψει ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Και οι δύο είναι ηθοποιοί, αλλά εκείνος είναι επίσης σκηνοθέτης και τον παρακολουθούμε στη σειρά «Σπίτι είναι». Δεν έχουν αναφερθεί ποτέ στη σχέση τους, παρά μόνο έμμεσα με εκείνη σε post στο Instagram να αναφέρει πως εκείνος είναι ο φωτογράφος της λήψης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved