Άγριες Μέλισσες: Επιτέλους η Ασημίνα έκανε ανάρτηση και δεν θα πιστεύεις ποιος την κρατά αγκαλιά
Media

Άγριες Μέλισσες: Επιτέλους η Ασημίνα έκανε ανάρτηση και δεν θα πιστεύεις ποιος την κρατά αγκαλιά

Άγριες Μέλισσες: Μπορεί η σειρά να έκανε πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου και όλοι οι ήρωες να έχουν ανεβάσει δεκάδες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, όμως η Ασημίνα είχε αντισταθεί σθεναρά.

Η ηθοποιός Έλλη Τρίγγου το απόγευμα της Τετάρτης 16-10, μας έκανε την έκπληξη κι έναν ακριβώς μηνά μετά την τελευταία της ανάρτηση, έκανε ένα ποστ συγκλονιστικό.

Και δεν είναι από τα γυρίσματα, είναι μια φωτογραφία που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, αφού την είδαμε να ποζάρει αγκαλιά με έναν κούκλο!

Η τηλεοπτική Ασημίνα στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο μέσα από την υπέροχη σειρά του Ant1 έχει ήδη αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι η μεσαία αδελφή της οικογένειας Σταμίρη, είναι η μεγάλη καρδιά της οικογένειας. Ένα γλυκό, θετικό και φωτεινό πλάσμα.

Πάντα δοτική, αιώνια ρομαντική και πολύ ευαίσθητη εμπιστεύεται τους ανθρώπους και το καλό που υπάρχει μέσα τους. Σε αντίθεση με τη μεγάλη της αδελφή, είναι αρκετά συντηρητική και φοβάται να υπερβεί τα όρια που το χωριό έχει θέσει στις γυναίκες. Η ζωή όμως θα τη φέρει αντιμέτωπη με μεγάλες προκλήσεις.

Ερωτεύεται τον Νικηφόρο, τον μικρό αδερφό του Σέργιου Σεβαστού. Για τον έρωτα αυτό θα πρέπει να παλέψει και με την αδερφή της, Ελένη αλλά και με την οικογένειά του. Για την Ασημίνα, όμως, ο κακός δράκος στο δικό της παραμύθι δεν θα είναι άλλος από τη μικρή της αδελφή, Δρόσω.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε και σε ποιανού την αγκαλιά πόζαρε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved