X Factor: Το πλάνο της Βανδή που δεν περιμέναμε και η a capella ερμηνεία της on stage (photos-video)
Media

X Factor: Το πλάνο της Βανδή που δεν περιμέναμε και η a capella ερμηνεία της on stage (photos-video)

Αυτό το πλάνο της Δέσποινας Βανδή στο αποψινό X Factor μας έκανε να κολλήσουμε στην οθόνη.

Η παρουσιάστρια του show είχε επιλέξει μια εντυπωσιακή τουαλέτα για την έναρξη των lives, η οποία όχι μόνο της ταίριαζε αλλά αναδείκνυε και την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Το φόρεμα που αποτελεί δημιουργία του σχεδιαστικού διδύμου MIRO επεφύλασσε μια έκπληξη και ο σκηνοθέτης του X Factor την πρόβαλε και ορθώς έπραξε. Η Δέσποινα Βανδή γύρισε πλάτη -κατευθυνόμενη προς τα πίσω για να γευτεί τα γλυκίσματα που είχαν τοποθετηθεί στη σκηνή για το act διαγωνιζόμενης- με αποτέλεσμα να κολλήσουμε στην οθόνη.

Η τραγουδίστρια γυμνάζεται συστηματικά και με συνέπεια, κι αφού τα αγαθά κόποις κτώνται, το αποτέλεσμα το απολαύσαμε στους δέκτες μας και αξίζει να το δεις κι εσύ αν ήδη δεν το έχεις δει.

Μια βόλτα στις παρακάτω φωτογραφίες θα σε κάνει να λατρέψεις την πλάτη της Δέσποινας Βανδή και θα σε πείσει να ξεκινήσεις άμεσα γυμναστική!

Ένα ακόμη highlight ήταν η στιγμή κατά την οποία η παρουσιάστρια ερμήνευσε a capella την επιτυχία της «Ό, τι ονειρευόμουν», ενώ μάλιστα τη συνόδευσαν διαγωνιζόμενοι από το backstage, αλλά και το κοινό που παρευρέθηκε στο πλατό του μουσικού show!

Απόλαυσε τη στιγμή στο παρακάτω βίντεο και τραγούδα κι εσύ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved