Άγριες Μέλισσες: Θα τρελαθούμε! Ο έρωτας που δεν περιμέναμε να συμβεί (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Θα τρελαθούμε! Ο έρωτας που δεν περιμέναμε να συμβεί (photos)

Άγριες ΜέλισσεςΤην ίδια ώρα που ο Νικηφόρος έχει αποφασίσει να παντρευτεί την Ασημίνα, η σχέση της Μυρσίνης με τον Κυπραίο περνάει σε άλλο επίπεδο.

Η Ασημίνα παλεύει με τις ενοχές της και την αγάπη της για τον Νικηφόρο. Και ενώ η Ελένη πασχίζει καθημερινά για να κρατήσει τα χωράφια τους, εκείνη πρέπει να αποφασίσει εάν θα ακολουθήσει τον Νικηφόρο στο Παρίσι. Την ανατροπή, όμως, την κάνει ο Δούκας, ο οποίος προτείνει στον Νικηφόρο μια συμφωνία προκειμένου να δεχτεί την Ασημίνα για νύφη του.

Παράλληλα, η Μυρσίνη επισκέπτεται άλλη μια φορά τον Κυπραίο, μόνο που αυτή τη φορά η συνάντηση τους παίρνει μια αναπάντεχη τροπή. Ο ιδιωτικός ερευνητής της εκφράζει τον ερωτά του για εκείνη και η γυναίκα σαστίζει. Είναι, όμως, αληθινά τα αισθήματα του ή ακόμα ένα κόλπο στα διπρόσωπα σχέδια του;

Η σχέση της Μυρσίνης με τον Κυπραίο περνάει σε άλλο επίπεδο

Tο επόμενο πρωί η Ελένη πηγαίνει στον Δούκα για να του ανακοινώσει την απόφαση της σχετικά με την προίκα της Ασημίνας, σύμφωνα με το my tv. Ο Νικηφόρος, όμως, ξεκαθαρίζει στην Ελένη πως θα παντρευτεί την Ασημίνα χωρίς να διεκδικήσει για προίκα τα χωράφια τους, προκαλώντας με αυτή τη δήλωση την οργή του πατέρα του, ο οποίος τον απειλεί πως θα τον αποκληρώσει και θα τον διώξει από το σπίτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved