Το ξέσπασμα του Λιάγκα: «Να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη & να ρίξουμε & καμιά μούντζα»
Media

Το ξέσπασμα του Λιάγκα: «Να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη & να ρίξουμε & καμιά μούντζα»

Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα: Η Έφη Θώδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μετά από καιρό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Μετά την προβολή του βίντεο με τη συνέντευξη της Έφης Θώδη, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε on air, εκφράζοντας τους ενδοιασμούς που είχε αρχικά για την προβολή του θέματος στην εκπομπή, ενθυμούμενος τον τρόπο με τον οποίο είχε θυματοποιηθεί από τα μίντια η τραγουδίστρια.
«Με πίκραναν, αλλά αφήνω την πίκρα πίσω μου και κρατάω μόνο τα καλά. Μετάνιωσα που έλεγα σε όλα ναι. Είχα πιο πολλή δουλειά πριν την τηλεόραση, ζημιά μου έκανε. Πριν από μερικά χρόνια είχαν πειραχτεί τα νεύρα μου και τα έβλεπα όλα υπερβολικά. Συνήλθα αμέσως και πήγα και τραγούδησα. Γράφανε "τρελή η Θώδη". Με πείραξε γιατί δεν ήμουν τρελή», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια στην κάμερα.


Ο Γιώργος Λιάγκας, αμέσως μετά τις δηλώσεις της τραγουδίστριας ξέσπασε:
«Επιτρέψτε μου λίγο γιατί είναι πολύ σοβαρό το θέμα. Εγώ θεωρώ ότι η Έφη Θώδη είναι ένα θύμα της τηλεόρασης. Πολλές φορές η τηλεόραση εκμεταλλεύεται κάποιους ανθρώπους που πουλάνε, που δεν έχουν αυτό που λέμε ρε παιδί μου τη γερή βάση να ξέρουν ότι τους χρησιμοποιεί η τηλεόραση και αυτή να την χρησιμοποιήσουν.
Είχε μια καλή προαίρεση η γυναίκα αυτή και την φώναζαν όλες οι εκπομπές από όλα τα κανάλια και έκαναν πλάκα, για να μην το πω αλλιώς, πιο χοντρά, όπως το αισθάνομαι, που το κάνουν ακόμα και με άλλους. Γι' αυτή την εκμετάλλευση μιλάω. Που εκμεταλλεύεται αυτούς τους ανθρώπους που είναι καλοπροαίρετοι. Εμείς φτάσαμε τον άνθρωπο αυτόν στα όριά του. Πρέπει κάποια στιγμή να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να ρίξουμε και καμιά μούντζα και καμιά ροχάλα»!

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved