GNTM: Τελικά ποιες ήταν οι πιο «τρανταχτές» αλλαγές των κοριτσιών μετά το make over; (video+photos)
Media

GNTM: Τελικά ποιες ήταν οι πιο «τρανταχτές» αλλαγές των κοριτσιών μετά το make over; (video+photos)

GNTM: Την εβδομάδα που πέρασε, είδαμε τα κορίτσια του ριάλιτι μοντέλων να αλλάζουν μία για πάντα και να μεταμορφώνονται πλήρως από ειδικούς προκειμένου να κάνουν μία σπουδαία καριέρα στο μόντελινγκ.

Η αλήθεια είναι πως ανάμεσα στα κορίτσια είδαμε πάρα πολλές extreme μεταμορφώσεις αλλά και κάποιες που δέχτηκαν μικρές αλλαγές στην εμφάνισή τους.

Το χρώμα και το κούρεμα έκανε τη διαφορά στις περισσότερες όμως ποια υπέστη την πιο μεγάλη, την πιο ξεχωριστή αλλαγή σε σημείο που να μην την αναγνωρίζουμε;

Η Εμμανουέλα για παράδειγμα, από μακρύ ίσιο και καστανόξανθο μαλλί, ξαφνικά απέκτησε πολύ κοντό –σχεδόν αγορίστικο- λουκ.

Η Σουζάνα, αν και είχε κοντό μαλλί μιας και τα μαλλιά της είναι πολύ σγουρά, κουρεύτηκε με την… ψιλή και πλέον έχει πλατινέ χρώμα που της πάει πολύ.

Η Χαρά που είχε μακρύ μαύρο και πλούσιο μαλλί, έγινε μία όμορφη και με τύπο Γαλλιδούλα καθώς οι ειδικοί θεώρησαν πως της πηγαίνει πολύ το κούρεμα με αφέλειες και καρέ μέχρι τους ώμους.

Η Κέισι απλά έβαψε το μαλλί της πιο σκούρο και δέχτηκε μία μικρή διόρθωση στο μήκος των μαλλιών της, η Μαρίνα από μακριά πλούσια μαλλιά πλέον έχει καρέ μέχρι τους ώμους, η Ελευθερία από σπαστό και σχεδόν αδιάφορο μαλλί, πλέον έχει κοντό καρέ με μπούκλες και αφέλειες. Δείτε τις αλλαγές των κοριτσιών στην παρακάτω gallery αλλά και στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved