Έρωτας μετά: Δύο έφηβοι αντιμέτωποι με την οικογενειακή τραγωδία (photos)
Media

Έρωτας μετά: Δύο έφηβοι αντιμέτωποι με την οικογενειακή τραγωδία (photos)

Έρωτας μετά: Για την Αντί (Ιζαμπέλα Μπαλτσαβιά) και το δίδυμο αδελφό της, Γεράσιμο (Μιχαήλ Ταμπακάκης), το ταξίδι ενηλικίωσης είναι επίπονο και δυσβάσταχτο. Η ζωή τους ανατρέπεται μέσα σε μια στιγμή, καθώς η φαινομενικά τέλεια οικογένεια τους γίνεται θρύψαλα.

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τη συμμετοχή τους στο σίριαλ και για τους ρόλους που υποδύονται.

Ιζαμπέλα Μπαλτσαβιά

Ιζαμπέλα Μπαλτσαβιά

- Η Άντι πώς διαχειρίζεται το γεγονός ότι ο πατέρας της (Αντώνης Καρυστινός) είναι σε κώμα;

«Από τη μια, έχει μεγάλη αδυναμία στον Κωνσταντίνο, από την άλλη, δεν μπορεί να του συγχωρέσει το γεγονός ότι διέλυσε το σπίτι τους, τη μαμά της και το μέλλον τους. Την άφησε εκτεθειμένη κι απροστάτευτη».

-Σοκαριστική η αποκάλυψη ότι ο πατέρας της είχε παράλληλη σχέση;

«Η Αντί είναι από τους χαρακτήρες της σειράς που γνώριζαν γι' αυτή τη σχέση πριν από το ατύχημα, με το οποίο αποκαλύφθηκαν όλα. Δεν μίλησε σε κανέναν έχει τύψεις. Νιώθει πως ο πατέρας της, προδίδοντας τη μητέρα της, πρόδωσε και την ίδια».

-Παραμένει φίλη με τα παιδιά της Άννας (Βάσω Λασκαράκη) και του Χρήστου (Μάριος Αθανασίου);

«Από το σενάριο φαίνεται πως, ενώ στην εφηβεία ήρθαν πολύ κοντά, κάτι συνέβη και απομακρύνθηκαν. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω περισσότερα».

-Πώς αντιμετωπίζουν η Αντί και ο Γεράσιμος τον αλκοολισμό της μητέρας τους Ηλέκτρας Έμιλυ Κολιανδρή);

«Είναι τόσο βάρβαρη η στιγμή που συνειδητοποιείς πως οι γονείς σου έχουν ελαττώματα, κάνουν λάθη. Η Αντί κι ο Γεράσιμος είναι δίδυμοι. Ο Γεράσιμος είναι πιο αισιόδοξος, θέλει να προσπαθήσει να βοηθήσει τη μαμά του. Η Άντι, από την άλλη, δεν θέλει να αναλάβει την ευθύνη να γίνει η μητέρα της μητέρας της. Τελικά, μαζί με τον Γεράσιμο θα βοηθήσουν τη μητέρα τους, Ηλέκτρα, να σταθεί στα πόδια της και στην πορεία θα ξαναγίνουν οικογένεια».

Μιχαήλ Ταμπακάκης

1-5.jpg
Μιχαήλ Ταμπακάκης

-Τι συγκλονίζει περισσότερο τον Γεράσιμο, ότι ο πατέρας του είναι σε κώμα ή ότι είχε παράλληλη σχέση;

«Το γεγονός ότι δεν ξέρει τον πατέρα του. Πόσες πτυχές του αγνοούσε. Ο Γεράσιμος είναι στη φάση της ζωής του που συνειδητοποιεί ότι και οι γονείς του κάνουν λάθη, έχουν πάθη και αδυναμίες».

-Μετά τις αποκαλύψει, πως εξελίσσεται η σχέση τον με τα παιδιά της Άννας και του Χρήστου;

«Υπάρχει μία πολύ δυνατή σχέση με τον Νίκο (Σταύρος Τσουμάνης)από το παρελθόν. Είναι αυτός που συμπληρώνει τα κομμάτια που λείπουν από τη σχέση του με την ΆντΙ. Αυτή η σχέση κάποια στιγμή θα δούμε ότι περνά κρίση, αλλά, όπως γίνεται με όλες τις ανθρώπινες σχέσεις που βασίζονται στην αγάπη, το ατύχημα και τα γεγονότα θα τους φέρουν ακόμα πιο κοντά».

- Υπάρχει περίπτωση ο Γεράσιμος να είχε αντιληφθεί το παραμικρό για τη σχέση του πατέρα του με την Άννα;

«Όσες πιθανότητες έχει το να είχε αντιληφθεί την παράνομη σχέση του πατέρα του, άλλες τόσες έχει το να μην ήξερε τίποτα. Αυτό δεν θα σας το αποκαλύψω ακόμα».

- Με τη γιαγιά του, την Αντιγόνη (Μπέτυ Λιβανού), πώς είναι η σχέση τους;

«Δεν είναι η κλασική γιαγιά. Για τον Γεράσιμο είναι η μητέρα του μπαμπά του, σε αντίθεση με τον Λύσανδρο (Νίκος Γαλανός), που ήταν ο αγαπημένος του παππούς», είπα στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved