GNTM: Η Ιωάννα που αποχώρησε χθες, έκανε την πρώτη της ανάρτηση! (photos)
Media

GNTM: Η Ιωάννα που αποχώρησε χθες, έκανε την πρώτη της ανάρτηση! (photos)

GNTM: Χαμηλών τόνων, ήρεμη και κυρίως προσηλωμένη στο στόχο της ήταν η Ιωάννα Κυρίτση καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής της στο ριάλιτι μοντέλων. 

Η Ιωάννα, όπως είπε και κατά την αποχώρησή της από το σπίτι του παιχνιδιού αποχαιρετώντας τις υπόλοιπες κοπέλες, σε κάθε τι που της συμβαίνει στη ζωή, θέλει να κρατάει τα θετικά και να αφήνει στην άκρη κάθε κακό.

Η ίδια, μόλις λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της ανέβασε την πρώτη της ανάρτηση θέλοντας να ευχαριστήσει τους πάντες μέσα στο GNTM. Διαβάστε τι έγραψε στο μήνυμά της...

«Η περιπέτειά μου στο next top model έφτασε στο τέλος της. Μου έμαθε πολλά και θα μου μείνει αξέχαστη! Είμαι ευγνώμων για όσα έμαθα, για το ότι γνώρισα από κοντά τους κριτές και τους υπόλοιπους ανθρώπους της μόδας με τους οποίους και συνεργάστηκα αλλά και για τις όμορφες σχέσεις που δημιούργησα με κάποια κορίτσια. Ευχαριστώ πολύ και όλους τους δικούς μου ανθρώπους που με στήριξαν αλλά και όσους μου έστειλαν όμορφα σχόλια και μηνύματα! Το ταξίδι συνεχίζεται».

Η τελευταία πρόταση της 21χρονης καλλονής σημαίνει πως θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για να καταφέρει να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved