GNTM: Αυτό το κορίτσι αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων (video+photos)
Media

GNTM: Αυτό το κορίτσι αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων (video+photos)

GNTM: Άλλη μία δοκιμασία για τα κορίτσια του ριάλιτι μοντέλων έφτασε στο τέλος της και ένα από τα κορίτσια έπρεπε να αποχαιρετήσει το παιχνίδι. 

Τα 18 υποψήφια μοντέλα μακριά από την Αθήνα και σε υψόμετρο πάνω από 100 μέτρα, κλήθηκαν να φωτογραφηθούν για τη διαφημιστική καμπάνια βιταμινούχου νερού.

Φυσικά τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα, αφού έπρεπε να ποζάρουν στον φακό της Κατερίνας Τσατσάνη, ενώ θα ισορροπούσαν πάνω σε έναν μαινόμενο μηχανικό ταύρο.

Σε αυτή τη δοκιμασία με άρωμα rodeo, το πλεονέκτημα έδινε την ευκαιρία στην Κάτια να χρησιμοποιήσει τη στρατηγική της. Οι δυναμικές αμαζόνες προσπαθούσαν δυνατά για το τέλειο «κλικ» με τις τούμπες να προκαλούν γέλια αλλά και απογοήτευση.

Μετά τη δοκιμασία και ενώ όλες οι κοπέλες βρέθηκαν στο πλατό, άκουσαν τα σχόλια των κριτών, όπως πάντα, για τις λήψεις τους.

Τις καλύτερες φωτογραφίες της δοκιμασίας, σύμφωνα με τους κριτές, έδωσαν η Κάτια, η Άννα και η Κωνσταντίνα και τελικά το αβαντάζ για την επόμενη δοκιμασία πήραν η Κωνσταντίνα και η Άννα.

Όσο για τις χειρότερες τρεις λήψεις, αυτές ήταν της Γκλόριας, της Ασημίνας και της Όλγας.

Ποια αποχώρησε τελικά από το ριάλιτι μοντέλων;

Δείτε στο παρακάτω βίντεο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved