Elif: Οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν την Αρζού! (Photos & Video)
Media

Elif: Οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν την Αρζού! (Photos & Video)

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά «Elif», που προβάλλεται στο Star.

Ο Σελίμ λέει στην οικογένειά του πως πυροβόλησε την Αρζού. Όλοι σοκάρονται. Ο Σελίμ πηγαίνει στην αστυνομία και ομολογεί.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί δίνουν μάχη να σώσουν την Αρζού.Ο Σερντάρ και ο Ουμίτ είναι στο νοσοκομείο και ενημερώνονται για την κατάσταση της Αρζού.Ο Σερντάρ λέει στον Ουμίτ πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο και θα ήταν καλό να φύγουν. Ο Ουμίτ συμφωνεί αλλά στη συνέχεια πηγαίνει κρυφά στο δωμάτιο της Αρζού.Της κρατάει το χέρι και την ικετεύει να γίνει καλά.

Τι θα δούμε στο νέο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς Elif;

Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να μιλήσει με τον Σελίμ. Μαθαίνουν πως η Αρζού είναι ζωντανή.O Σελίμ τρελαίνεται στην ιδέα πως η Αρζού μπορεί να κάνει κακό στην Ελίφ, τη Μελέκ και την υπόλοιπη οικογένεια. Η Γκόντζα και ο Σερντάρ διαφωνούν σχετικά με την Αρζού.

Η Γκόντζα είναι έξαλλη επειδή ο Σερντάρ της λέει συνεχώς ψέματα. Δεν του έχει πει ακόμη όμως ότι τον έχει ανακαλύψει.Και οι δύο όμως επιθυμούν το ίδιο, να πεθάνει η Αρζού. Στο κτήμα πάλι όλοι εύχονται το αντίθετο γιατί αν πεθάνει ο Σελίμ θα είναι ένας δολοφόνος, που θα περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved