Γ. Ζουγανέλης: Ο ενθουσιασμός για την παράσταση Happy Birthday Ελλάς και η θλίψη για τον Μαχαιρίτσα
Media

Γ. Ζουγανέλης: Ο ενθουσιασμός για την παράσταση Happy Birthday Ελλάς και η θλίψη για τον Μαχαιρίτσα

Το πρωινό: Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε o Γιάννης Ζουγανέλης όπου και μίλησε με ενθουσιασμό για την παράσταση στην οποιά πρωταγωνιστεί και κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ο οποίος συναντιέται φέτος θεατρικά με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, την Άβα Γαλανοπούλου και μία πλειάδα σημαντικών νέων ηθοποιών, μίλησε με μεγάλο ενθουσιασμό για την παράσταση που θα ανέβει στο θέατρο Αθηνά.

Φυσικά, είχε μόνο τα πιο γλυκά λόγια να πει για τους συνεργάτες τους, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη παράσταση έχει και πολλά ιστορικά στοιχεία αλλά και μοναδικές ερμηνείες από τους ηθοποιούς.

Η συζήτηση με τη Φαίη Σκορδά επίσης περιστράφηκε και γύρω από τον ρόλο του ως πατέρας για την κόρη του Ελεονώρα Ζουγανέλη. Και τότε ο αγαπημένος Γιάννης Ζουγανέλης παρότρυνε τους νέους γονείς να αφήνουν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν ελεύθερα και να κάνουν τις επιλογές τους με τη σωστή καθοδήγηση.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης όμως αναφέρθηκε και σε μία πρόσφατη μεγάλη απώλεια που έζησε και που του στοίχισε πολύ. Φυσικά δεν ήταν άλλη από εκείνη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τον οποίο ο ηθοποιός και μουσικός ήταν φίλοι από το 1977. Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον φίλο που έχασε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved