Elif: Η ημέρα της δίκης του Σελίμ έφθασε - Θα καταδικαστεί; (Photos & Video)
Media

Elif: Η ημέρα της δίκης του Σελίμ έφθασε - Θα καταδικαστεί; (Photos & Video)

Συγκλονιστικό το νέο επεισόδιο της Elif στο Star! 

Είναι η μέρα της δίκης του Σελίμ αλλά εκείνος δε θέλει να έρθει στο δικαστήριο κανένας από τους αγαπημένους του. Όλοι γνωρίζουν πόσο περήφανος είναι και πώς θα ένιωθε άσχημα να τον δουν σε αυτή την κατάσταση για αυτό και σέβονται την επιθυμία του.

Η Ελίφ επιστρέφει το σκυλάκι στον Γιουσούφ και τον ρωτάει αν θα της το ξαναδώσει κάποια στιγμή. Εκείνος συμφωνεί. Η Ελίφ τα πηγαίνει καλά με όλους τους συμμαθητές της εκτός από την Μπερίλ. Οι εργάτριες στο εργαστήρι ραπτικής είναι αναστατωμένες επειδή λήστεψαν ένα κομμωτήριο στη γειτονιά.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Elif

Ο Γιουσούφ κρατάει το σκυλάκι του στα χέρια και εκείνο γαβγίζει όταν βλέπει έναν τύπο. Ο Γιουσούφ αναρωτιέται γιατί. Ο τύπος επιτίθεται στη Μελέκ όταν εκείνη πηγαίνει να πάρει την Ελίφ από το σχολείο. Ο Γιουσούφ είναι αυτός που τη σώζει από τα χέρια του.

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι υπολογίζουν το εισόδημά τους και ο άντρας λαμβάνει μήνυμα από την πελάτισσα του, την οποία ζηλεύει η Τουλάι, πως θα μαζευτούν με τις φίλες της και να έρθει ξανά για να αγοράσουν από το εμπόρευμά του. Ο Σερντάρ λέει στην Γκόντζα πως πρέπει να πάει να επιβλέψει το χτίσιμο του σπιτιού τους. Η Γκόντζα ζητάει να έρθει και εκείνη αλλά εκείνος της λέει πως δε συμφωνεί και φεύγει. Ο Σερντάρ πηγαίνει στο νοσοκομείο και η Γκόντζα του τηλεφωνεί. Της λέει πως είναι σε μια συνάντηση αλλά όταν κλείνει το τηλέφωνο βλέπει την Γκόντζα να στέκεται μπροστά του.

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς.

Ο Σερντάρ θέλει να της εξηγήσει αλλά εκείνη δεν του του επιτρέπει. Η Γκόντζα επιστρέφει σπίτι της και μαζεύει τα πράγματα του Σερντάρ. Όταν φτάνει και εκείνος του λέει πως η σχέση τους τελείωσε και πως θέλει διαζύγιο. Επίσης του λέει πως ξέρει ότι δεν έχτιζε ποτέ σπίτι και πως γνωρίζει και για την κρυφή εταιρία του. Τον διώχνει χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Ώρες μετά ο Σερντάρ επιστρέφει μεθυσμένος να χτυπάει την πόρτα της Γκόντζα και να ικετεύει να μιλήσουν γιατί δεν θέλει να χωρίσουν…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved