Media

Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν είμαι ο τύπος που τα πήρα στο κρανίο, δίνω ευκαιρίες» (video)

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα μίλησε ο Γιώργος Θεοφάνους, στην πρεμιέρα της μουσικής σκηνής όπου εμφανίζεται με μία πλειάδα ταλαντούχων νέων καλλιτεχνών.

Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα: «Όλα τα παιδιά που συνεργάζομαι είναι από μουσικά παιχνίδια. Βοηθάμε τους ανθρώπους στην αρχή».

Σε ό,τι αφορά τώρα τον εκρηκτικό χαρακτήρα που κάποιοι πιστεύουν πως έχει, ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης διευκρίνισε: «Δεν είμαι ο τύπος που τα πήρα στο κρανίο, δίνω ευκαιρίες αλλά πρέπει να τις εκτιμούν και να μην τρώνε τη θέση κάποιου άλλου». Και τόνισε: «Δεν βλέπω κανένα λόγο να τσακωνόμαστε κανένας με κανέναν».

Ο Γιάννης Γρόσης

Και επειδή σχολιάστηκε ιδιαίτερα η on air του X Factor πρόταση που έκανε στον διαγωνιζόμενο Γιάννη Γρόση ο οποίος ανήκει στην ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ο νεαρός καλλιτέχνης ο οποίος ήδη εμφανίζεται μαζί με τον Θεοφάνους στη μουσική σκηνή, μίλησε και εκείνος στην κάμερα της εκπομπής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν μου έκανε πρόταση ο Γ. Θεοφάνους να συνεργαστούμε ήταν κάτι που έπρεπε να το διαχειριστώ». Ο ίδιος συνέχισε: «Ο στόχος μου ήταν να βρω δουλειά από το X Factor, τώρα πάμε για τη νίκη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved