Media

Νίκος Κουρής: «Αρνούμαι να μιλήσω με τον Γεράσιμο Γεννατά» (Video)

Gossip-tv Team

Ο Νίκος Κουρής μίλησε για την κόντρα του με τον Γεράσιμο Γεννατά πριν από τρία χρόνια.

Ο ηθοποιός είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν έχουμε μιλήσει από τότε. Αρνούμαι να μιλήσω με τον Γεράσιμο Γεννατά. Αρνούμαι να σχολιάσω. Θεωρώ απαράδεκτο να χρησιμοποιεί ο οποιοσδήποτε-δεν μιλάω για τον Γεράσιμο Γεννατά, μιλάω γενικά-ο οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί ένα όνομα είναι ύποπτο. Να βγω εγώ στα media και να χρησιμοποιήσω το όνομά σου είναι από μόνο του, για τη δική μου ηθική, ύποπτο. Ποιος είμαι εγώ που χρησιμοποιώ το όνομά σου; Ποιος είσαι εσύ που κρίνεις;».

Και τόνισε: «Ένας ηθοποιός μπορεί να κρίνει έναν άλλον ηθοποιό, αλλά δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει στα media με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί να τον κρίνει αν τον δει, μπορεί να τον κρίνει με τους φίλους του, μπορεί να μιλήσει γι’ αυτόν, να μάθει από αυτόν, αλλά δεν μπορείς να βγεις και να πεις “πως παίζεις έτσι ρε;”. Γιατί το κάνει μένα με ενδιαφέρει.»!

Και πρόσθεσε ο Νίκος Κούρης: «Εγώ πίσω από αυτό βλέπω κάτι άλλο. Βλέπω ότι εγώ βγαίνω στην επικαιρότητα χρησιμοποιώντας ένα όνομα. Ο Χρήστος Λούλης μίλησε για τη Ζέτα Μακρυπούλια κι έγινε επικαιρότητα μέσα από ένα άλλο όνομα. Αυτό εμένα μου φαίνεται ύποπτο. Αυτό μόνο λέω. Δε λέω τίποτα άλλο»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved