Άγριες Μέλισσες: Οι συγκλονιστικές σκηνές που έκαναν το Twitter να πανηγυρίσει! (photos+videos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Οι συγκλονιστικές σκηνές που έκαναν το Twitter να πανηγυρίσει! (photos+videos)

Άγριες Μέλισσες: Στο χθεσινό επεισόδιο, οι τηλεθεατές πήραν την… εκδίκησή τους από τη Μυρσίνη, κατά κόσμον Κατερίνα Διδασκάλου που έχει κάνει κόλαση τη ζωή του Δούκα, του Μιλτιάδη και του γιου της Νικηφόρου.

Ο Δούκας, στο κρεβάτι του πόνου μετά το τσίμπημα της οχιάς αρχίζει να αναθεωρεί τα πάντα σε ό,τι έχει να κάνει με τον γιο του Νικηφόρο και την γυναίκα που αγαπά, την Ασημίνα. Σκέψεις που μοιράζεται με τη γυναίκα του, τη Μυρσίνη η οποία όμως είναι ανένδοτη.

Ο Δούκας έχει πειστεί πλέον πως ο γιος του τον αγαπά, και ας λογομάχησαν έντονα στο παρελθόν, και ας τον έδιωξε ο πατέρας από το σπίτι. Η Ασημίνα τού έδωσε το αντίδοτο για το τσίμπημα και κατάλαβε πως και εκείνη δεν του κρατάει κακία. Γι’ αυτό και αποφάσισε να συναινέσει σε αυτή τη σχέση του γιου του, κάτι όμως που βρήκε τη σθεναρή αντίδραση της Μυρσίνης η οποία δεν τη θέλει για νύφη της. Δεν θέλει καν να ακούει κάτι τέτοιο.

Η σκηνή που ο Δούκας τής ανακοινώνει τις προθέσεις του απέναντι στο ζευγάρι αλλά και λίγο αργότερα η λογομαχία της Μυρσίνης με τον Μιλτιάδη που του ζητάει τα… ρέστα επειδή τόλμησε να φιλοξενήσει τον Νικηφόρο στο σπίτι του, ικανοποίησε το τηλεοπτικό κοινό τόσο που στο Twitter, ακόμα και κατά την ώρα προβολής του επεισοδίου, γινόταν πάρτι!

Tα ευρηματικά σχόλια έδωσαν και πήραν στη διαδικτυακή πλατφόρμα με τους χρήστες να... ξεσαλώνουν στο twitter για την απαξίωση της Μυρσίνης τόσο από τον σύζυγό της όσο και από τον αδελφό του.

Δείτε παρακάτω τις εν λόγω σκηνές που ενθουσίασαν τους τηλεθεατές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved