8 Λέξεις: Δείτε πρώτοι απόσπασμα από το αποψινό συγκλονιστικό επεισόδιο (video+photos)
Media

8 Λέξεις: Δείτε πρώτοι απόσπασμα από το αποψινό συγκλονιστικό επεισόδιο (video+photos)

8 Λέξεις: Η Ηλιάνα οδηγεί με μανία στους δρόμους προσπαθώντας να ξεφύγει από τη φρουρά του Μιχαήλ έχοντας στο πίσω κάθισμα την Αριάδνη χωρίς ζώνη.

Σε μια άτυχη στιγμή, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τρακάρει πολύ άσχημα…

Ο Μιλτιάδης μαθαίνει ότι ο Λουκάς έκανε καινούρια σχέση και η αντίδρασή του τα λέει όλα.

Ο Οδυσσέας ανακαλύπτει με αποδείξεις πως ο Νικηφόρος με την Γκρέις κάτι κρύβουν και το συζητάει με την Έρση.

Την ίδια στιγμή η Γκρέις δέχεται εντολές από κάποιον στην Αμερική μέσω τηλεφώνου. Ο Φοίβος, θέλοντας να εξελίξει τον αλγόριθμο του, πάει σε ένα σεμινάριο τεχνητής νοημοσύνης και εκεί γνωρίζει μια νέα επιστήμονα, την Σοφία, που του κάνει τρομερή εντύπωση. Αργότερα οι δυο τους πάνε για ποτό και γνωρίζονται καλύτερα..

Η Εύα πιάνει τον Σίμο σε ένα ακόμα μεγάλο ψέμα και η αντίδρασή της είναι δικαιολογημένα μεγάλη. Κάποιος στην Κέρκυρα αποκαλύπτει μια αλήθεια για την Γκρέις μπροστά στον Οδυσσέα και την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση.

Οι υποψίες του Οδυσσέα για τον ρόλο που παίζει η Γκρέις γίνονται πιο έντονες όταν το γκαρσόνι την αναγνωρίζει και παρότι αυτή συνεχίζει να επιμένει πως είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Κέρκυρα, ο Οδυσσέας αποφασίζει να το ψάξει κι άλλο.

Όμως, η παρουσία της Γκρέις στο νησί, απασχολεί και τη Ναυσικά, η οποία αποφασίζει να πάει στην Κέρκυρα, πιστεύοντας ότι μπορεί να πάρει στα χέρια της τον έλεγχο της κατάστασης. Μαζί της θα πάει και ο Αλέκος.

Η Ηλιάνα υποχωρεί μπροστά στη μεγάλη πίεση του Άκη και του Μιχαήλ και πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα της μέχρι να μπει στην ψυχιατρική κλινική, αφού πια δεν της επιτρέπουν να μένει μαζί με την κόρη της, γεγονός που την οδηγεί στην απελπισία.

Στο μεταξύ, η Εύα σε έξαλλη κατάσταση βρίζει τον Σίμο για το ψέμα του και του ξεκαθαρίζει πως αυτό που συνέβη είναι το τελευταίο και πως θα χωρίσουν αμέσως μετά το χειρουργείο της Ολυμπίας.

Ο Σίμος καταρρακωμένος, δεν έχει επιχειρήματα για να την αντικρούσει. Η Ιφιγένεια ζητάει δημοσίως συγνώμη στον Σπύρο με ένα βιντεάκι που ανεβάζει στο διαδίκτυο.

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved