Κατερίνα Διδασκάλου: Η «Μυρσίνη» από τις Άγριες Μέλισσες μιλάει για τα εγγόνια της και λάμπει (vid)
Media

Κατερίνα Διδασκάλου: Η «Μυρσίνη» από τις Άγριες Μέλισσες μιλάει για τα εγγόνια της και λάμπει (vid)

Η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την καριέρα της, τις Άγριες Μέλισσες και για τα παιδιά της αλλά και για τα εγγόνια της.

Μιλώντας για τον ρόλο της Μυρσίνης στο επιτυχημένο σίριαλ τόνισε: «Ο παράγοντας τύχη παίζει ρόλο στη ζωή μας. Ήταν ακόμα μια υπέροχη συγκυρία γιατί όταν είδα το σενάριο είπα «να, πραγματικά ένα καλό σενάριο»… Δεν μπορείς να κάνεις σενάρια που υποτιμούν τη νοημοσύνη του κοινού».

«Στα 14-15, μετά από μία παράσταση στο Γαλλικό Ινστιτούτο με φώναξαν να κάνω την καμαριέρα» είπε η ηθοποιός γυρνώντας τον χρόνο πίσω και αποκαλύπτοντας πότε αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Ήξερα τότε σε αυτή την τρυφερή ηλικία ότι η ζωή μου είναι αυτή. Θα ζήσω και θα πεθάνω σαν ηθοποιός».

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε και για τη μεγάλη οικογένεια που έχει δημιουργήσει μιας και έχει τρία παιδιά, δύο κόρες και τον γιο της που ακολουθεί τα βήματά της στον χώρο της υποκριτικής. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός είναι και γιαγιά καθώς η μεγάλη της κόρη η οποία ζει στην Ολλανδία έχει αποκτήσει ήδη τρία παιδάκια.

Μιλώντας για την απόφασή της να κάνει σε μικρή ηλικία οικογένεια, η ίδια είπε: «Όταν είσαι 22 χρονών και σπουδάζεις, δεν αποφασίζεις εύκολα να κάνεις μωρό». Όταν ρωτήθηκε αν είχε ενοχές όταν αναγκαζόταν λόγω δουλειάς να αφήσει τα παιδιά στο σπίτι, η ίδια τόνισε: «Οι ενοχές είναι άχρηστο συναίσθημα. Δεν βοηθάει κανέναν. Δεν είχα ενοχές και στα παιδιά μου είπα ότι ‘’δεν θα ακούσετε ποτέ τη λέξη θυσία από εμένα. Επέλεξα να κάνω μία δουλειά και να είμαι μακριά σας. Επέλεξα να αφήσω μία δουλειά και να είμαι στο σπίτι’’».

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved