Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος στη φυλακή – Η καταγγελία και η αντίδραση του Μιλτιάδη (Photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος στη φυλακή – Η καταγγελία και η αντίδραση του Μιλτιάδη (Photos)

Άγριες Μέλισσες: Ο Τόλλιας, ακολουθώντας τις οδηγίες του Δούκα, καταφέρνει και επιτυγχάνει τη σύλληψη του Λάμπρου.

Παράλληλα, ο Κωνσταντής, νιώθοντας προδομένος από τον πατέρα του, τον εκβιάζει σκληρά, αλλά ο Δούκας ξεφεύγει από τα όρια και του επιτίθεται. Την ίδια στιγμή, ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Λάμπρο γιατί δεν μπορεί να είναι με την Ελένη.

Η Ελένη, αδύναμη πια να κρύψει τα αισθήματα της από τον Λάμπρο, του ομολογεί πως τον αγαπάει ακόμα κι αυτός της υπόσχεται να μιλήσει στη Θεοδοσία.

Κανείς από τους δύο, όμως, δεν έχει καταλάβει πως ο Μιλτιάδης τους παρακολουθεί σοκαρισμένος.

Ο τελευταίος συνειδητοποιεί τι τρέχει ανάμεσά τους και φεύγει όντας προβληματισμένος για το τι πρέπει να κάνει.

Την ίδια, ώρα, ο Δούκας πληρώνει αδρά τον Κυπραίο κι αυτός του υπόσχεται πως θα πείσει την Ελένη να του πουλήσει τα χωράφια.

Ο δεύτερος, στη συνέχεια, απειλεί ανοιχτά τον Λάμπρο να σταματήσει να ενοχλεί την Ελένη και να την αφήσει ήσυχη.

Την ίδια στιγμή, ο Τόλλιας, αποφασισμένος να συνεχίσει τον βρόμικο πόλεμο στον Λάμπρο, καταθέτει μήνυση εναντίον του και ο Προύσαλης αναγκάζεται να τον συλλάβει. Ο Μιλτιάδης, οργισμένος από τα ύπουλα παιχνίδια του Τόλλια, αποφασίζει να δράσει για να ελευθερώσει τον γιο του, και λίγο αργότερα τα καταφέρνει.

Παράλληλα, ο Νέστορας διαπιστώνει πως του έχουν κλέψει χρυσαφικά από το σπίτι και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο. Η Ελένη, όμως, ανακαλύπτει έκπληκτη στο συρτάρι της Δρόσως το ρολόι του Νέστορα και το σκουλαρίκι της Μυρσίνης που είχαν χαθεί και απαιτεί αμέσως εξηγήσεις από την αδελφή της.

Η Δρόσω προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να πείσει τις αδελφές της πως δεν έκλεψε εκείνη τα χρυσαφικά, ενώ κατηγορεί ευθέως τον Κυπραίο πως εκείνος τα έβαλε στο συρτάρι της. Θα πειστεί η Ελένη για την αθωότητα της Δρόσως ή οι σχέσεις των δύο αδελφών θα κλωνιστούν ανεπανόρθωτα;

Ο Κλεομένης Ψαθάς, ένας αριστοκράτης από την Αγγλία, επισκέπτεται απρόσμενα το Διαφάνι και η Μυρσίνη είναι ξετρελαμένη μαζί του.

Η Ανέτ, όμως, διακρίνει κάτι ύποπτο στις προθέσεις του μυστηριώδους αγνώστου. Και όσο οι μέρες περνούν, ο Κυπραίος συνεχίζει να πουλάει έρωτα στη Μυρσίνη, ενώ προσπαθεί να πείσει τον Νέστορα πως για το καλό της Ελένης πρέπει να πουλήσει τα χωράφια της.

Ο Νέστορας, όμως, δείχνει καχύποπτος απέναντι στον Κυπραίο και στη συμπεριφορά του, καθώς δεν έχει πειστεί για την ενοχή της Δρόσως. Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος αποφασίζει να λήξει τον γάμο του με τη Θεοδοσία και το ανακοινώνει στον πατέρα του.

Ο Μιλτιάδης τότε προσπαθεί να τον αποτρέψει αποκαλύπτοντας ταυ το μεγάλο μυστικό που κουβαλάει τόσα χρόνια για εκείνον και τη μητέρα της Ελένης. Αυτή η τρομερή αλήθεια λυγίζει τον δάσκαλο και ξεσπάει, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο πατέρας του έκρυβε ένα τόσο μεγάλο μυστικό για τόσο πολλά χρόνια. Εν τω μεταξύ, ο Δούκας βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν σκληρό εκβιασμό από τον Κωνσταντή, ο οποίος νιώθει πως ο πατέρας του δεν τον σέβεται όσο τον Νικηφόρο.

Οι δύο άντρες συζητούν σε έντονο ύφος, αλλά δεν αντιλαμβάνονται πως η Αγορίτσα ακούει αυτά για τα οποία κατηγορεί τον πατέρα του ο Κωνσταντής. Από την άλλη, η Ελένη περιμένει τον Λάμπρο να πραγματοποιήσει όσα της υποσχέθηκε.

Να χωρίσει, δηλαδή, τη Θεοδοσία και να ζήσουν τον ανεκπλήρωτο ερωτά τους που στερήθηκαν εξαιτίας των γονιών τους. Ο δάσκαλος, όμως, μετά τη μεγάλη αποκάλυψη, έχει ένα τεράστιο δίλημμα.

Ο Νέστορας πηγαίνει στο καφενείο και ανακοινώνει σε όλους πως θα καταθέσει ο ίδιος ένσταση για τη βιομηχανική ζώνη. Έπειτα.από αυτό το νέο, το χωριό χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα και η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη.

Παράλληλα, η κατάσταση ανάμεσα στον Δούκα και στον Κωνσταντή ξεφεύγει από τα όρια.

Ο Δούκας χτυπάει άγρια τον γιο του, μπροστά στον έκπληκτο Νικηφόρο, που απαιτεί να μάθει τον λόγο της σύγκρουσης τους.


Εντωμεταξύ, ο Κυπραίος πείθει τη Δρόσω πως πίσω από την κλοπή των χρυσαφικών κρύβονται οι Σεβαστοί και όχι αυτός.

Ταυτόχρονα, η Ελένη επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Νέστορα στο σπίτι του. Ωστόσο, την ίδια ώρα, π Μυρσίνη πηγαίνει να δει τον Κυπραίο και η παρουσία της Ελένης εκεί ακυρώνει το μυστικό του ραντεβού.

Η Ελένη, όμως, που βλέπει τη Μυρσίνη, αρχίζει να έχει υποψίες. Λίγη ώρα αργότερα, η Θεοδοσία και ο Λάμπρος συναντούν τυχαία την. Ελένη. Η πρώτη της ζητάει συγγνώμη για την άσχημη συμπεριφορά της με σκοπό να τα ξαναβρούν, τίποτα όμως δεν πηγαίνει όπως περίμενε. Παράλληλα, η Αγορίτσα πλησιάζει την Ανέτ και της αποκαλύπτει το τρομερό μυστικό του Δούκα.

Πηγή my tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved