Elif: Η Ελίφ πέφτει και χτυπάει μέσα στην τάξη! (Photos)
Media

Elif: Η Ελίφ πέφτει και χτυπάει μέσα στην τάξη! (Photos)

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά Elif!

Ο Τζεβαχίρ είναι έξαλλος με το λάθος που έγινε στην αποστολή της παραγγελίας. Τα βάζει με τις εργάτριες αλλά και τη Μελέκ. Στην πραγματικότητα η Γκιουλάι είναι η ένοχη καθώς αυτή άλλαξε τα κουτιά εξαιτίας της ζήλιας της για τη Μελέκ.

Ο Τζεβαχίρ ζητάει πίσω τα χρήματα που έδωσε στις εργάτριες και εκείνες υπακούν. Η Μελέκ προσπαθεί να βρει τρόπο να διορθώσει το λάθος.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του Star;

Ο Ουμίτ μπλοκάρει τους λογαριασμούς της Γκόντζα. Ο Ερκούτ πηγαίνει σπίτι του και μαζεύει τα πράγματά του για να φύγει. Η Γκόντζα προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Ο Ερκούτ της λέει πως ο Σερντάρ έχει συλληφθεί για απάτη και η Γκόντζα σοκάρεται. Η σπιτονοικοκυρά ζητάει το νοίκι από την Ασουμάν και όταν εκείνη πηγαίνει στο συρτάρι να πάρει χρήματα διαπιστώνει πως δεν είναι εκεί.

Συναρπαστικό το νέο επεισόδιο!

Ο Ερκούτ τα έχει πάρει. Τηλεφωνεί στον Ερκούτ και εκείνος της λέει πως πλέον είναι μόνη της. Η Γκόντζα ακούει τον καυγά τους στο τηλέφωνο και λέει στην Ασουμάν πως θα της πληρώσει εκείνη το ενοίκιο για έναν ολόκληρο χρόνο. Τηλεφωνεί αμέσως στον λογιστή της και μαθαίνει πως οι λογαριασμοί της έχουν μπλοκαριστεί. Η Ζεϊνέπ καταλαβαίνει πως υπάρχει ένα μυστικό ανάμεσα στη Μελέκ και την Αλιγιέ και αισθάνεται πως την κρατάνε σε απόσταση και δεν μοιράζονται τα πάντα μαζί της.

Η Αλιγιέ το καταλαβαίνει και αποφασίζει να πει στη Ζεϊνέπ για την υποθήκη του σπιτιού. Εκείνη τη στιγμή ο Μουράτ τηλεφωνεί στη Ζεϊνέπ και τη ρωτάει αν ξέρει που είναι η Τουλάι. Η Ζεϊνέπ πιστεύει ότι αυτό ήταν το μυστικό που της κρατούσαν για να μην την στεναχωρήσουν και έτσι η Αλιγιέ δεν της αποκαλύπτει τελικά τίποτα.

Η Ελίφ πέφτει και πληγώνει το γόνατό της και η Μπερίλ της καθαρίζει την πληγή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved