Big Brother: Σοκ: Παίκτρια βιάστηκε μέσα στο σπίτι - Βίντεο ντοκουμέντο
Media

Big Brother: Σοκ: Παίκτρια βιάστηκε μέσα στο σπίτι - Βίντεο ντοκουμέντο

Big Brother: Ανατριχίλα προκαλούν όσα έγιναν στο σπίτι του ισπανικού ριάλιτι, όπου διαγωνιζόμενος φέρεται να βίασε συμπαίκτριά του και η παραγωγή της έδειξε το βίντεο.

Το ισπανικό «Big Brother» έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, αφού προκύπτει ότι μια από τις διαγωνιζόμενες βιάστηκε και η παραγωγή την ανάγκασε να δει τον βιασμό της στο δωμάτιο επικοινωνίας.
Η Καρλότα Πράντο που συμμετείχε στο ριάλιτι το 2017, όταν κλήθηκε στο δωμάτιο ενημερώθηκε ότι είχε υποστεί σεξουαλική επίθεση από τον συμπαίκτη της Χοσέ Μαρία Λόπεζ, με τον οποίο είχε ξεκινήσει σχέση μέσα στο παιχνίδι.
Η παίκτρια, που δεν είχε ιδέα τι είχε συμβεί στο κρεβάτι την περασμένη βραδιά, καθώς είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ, είδε στο βίντεο τον Λόπεζ να κάνει σεξ μαζί της ενώ αυτή ήταν αναίσθητη.


«Σε παρακαλώ, Μεγάλε, σταμάτα», ακούγεται η Πράντο να λέει ξεσπώντας σε κλάματα.

Το βίντεο εξακολουθούσε να παίζει και ο Μεγάλος Αδερφός ακούγεται να λέει «Νομίζουμε ότι πρέπει να το δεις αυτό Καρλότα».

Η σκηνή δεν παίχτηκε ποτέ στον αέρα αλλά διέρρευσε στον ισπανικό Τύπο αυτή την εβδομάδα.
Επίσης, στο βίντεο του βιασμού, η κοπέλα λέει «όχι, δεν μπορώ» στον Λόπεζ αλλά μετά βρίσκονται στο κρεβάτι, μέχρι λεπτά αργότερα να ακουστεί από τα μεγάφωνα η παραγωγή που του ζητά να σταματήσει.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved