Άγριες Μέλισσες: Εξέλιξη – «βόμβα»! Έγκυος η Λενιώ! (Photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Εξέλιξη – «βόμβα»! Έγκυος η Λενιώ! (Photos)

Άγριες Μέλισσες: Μια εξέλιξη-βόμβα κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα τις τελευταίες μέρες. Θα υπάρξει σίγουρα εγκυμοσύνη σε μία από τις τρεις αδελφές Σταμίρη.

Το λογικό θα ήταν να μείνει έγκυος η Ασημίνα στο παιδί του Νικηφόρου μετά το γάμο τους, όμως, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν έτσι...

Όπως έχουμε ήδη δει, η μικρότερη από τις τρείς αδελφές, η Δρόσω, είναι ερωτευμένη με τον Νικηφόρο. Οι φήμες που κυκλοφόρησαν έλεγαν πως οι δυο τους θα έρθουν πολύ κοντά, θα κάνουν έρωτα και τελικά η Δρόσω θα μείνει έγκυος στο παιδί του άντρα της αδελφής της.

Ούτε όμως αυτό πρόκειται να συμβεί!


Ο Νικηφόρος δείχνει ένας πολύ ακέραιος και ηθικός χαρακτήρας, δείχνει πως είναι πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του και δύσκολα θα γινόταν μια τόσο μεγάλη σεναριακή ανατροπή, καθώς έτσι θα υπήρχε περίπτωση να δημιουργηθεί αντιπάθεια σε έναν από τους δημοφιλέστερους χαρακτήρες της σειράς. Αλλού λοιπόν πρέπει να αναμένουμε τη μεγάλη ανατροπή...

Έχουμε δει τον προβληματικό γάμο του Λάμπρου και της Θεοδοσίας. Ο Λάμπρος παραμένει ερωτευμένος με την Ελένη και ο δεσμός αυτός δεν προχώρησε ποτέ μετά την αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστικού πως η Δρόσω είναι πολύ πιθανόν να είναι αδελφή του Λάμπρου από την παράνομη σχέση που είχε ο πατέρα του, Μιλτιάδη, με τη μητέρα των τριών κοριτσιών που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ο Λάμπρος και η Θεοδοσία μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να αποκτήσουν παιδί, όμως το παιδί μάλλον θα έρθει... Και θα είναι του Λάμπρου και της Ελένης από τη μία και μοναδική φορά που έκαναν έρωτα!

Όπως είναι φυσικό, από εκεί και μετά αρχίζουν κι άλλες φήμες για τη συνέχεια της σειράς. Η Ελένη θα κρύψει το γεγονός αυτό από τον Λάμπρο και θα προχωρήσει σε αναγκαστικά γάμο με τον Κυπραίο, προσπαθώντας να κρύψει την αληθινή ταυτότητα του αγέννητου παιδιού της.

Όμως, ο Λάμπρος θα έχει υποψίες για το τι πραγματικά έχει συμβεί ενώ ο Θωμάς θα γνωρίζει την αλήθεια και θα τη δεχθεί, αφού έχει αρχίσει να έχει αληθινά αισθήματα για τη Λενιώ.

Όλα αυτά θα εξελιχθούν προσεχώς στις οθόνες μας, αν φυσικά οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες για το σενάριο της σειράς επιβεβαιωθούν.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved