8 λέξεις: Οι ώρες αγωνίας και οι δραματικές εξελίξεις (Photos)
Media

8 λέξεις: Οι ώρες αγωνίας και οι δραματικές εξελίξεις (Photos)

Δραματικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια του ΣΚΑΪ «8 λέξεις».

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα εστιάζει όλο και πιο πολύ στην εκδίκηση της στον Οδυσσέα, παραμελώντας την κόρη της, Αριάδνη. Ένα μοιραίο λάθος, όμως, είναι αρκετό για να εξαφανιστεί το κοριτσάκι!


Η Ηλιάνα βιώνει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της δεδομένου του εγκλεισμού της στο ψυχιατρείο αλλά και των προσπαθειών που κάνει για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των δικών της ανθρώπων.

Το γεγονός, όμως, πως ο Οδυσσέας και η Έρση είναι και πάλι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ πυροδοτεί μία σειρά δυσάρεστων εξελίξεων. Όλα αρχίζουν, σύμφωνα με το my tv όταν η Ηλιάνα βλέπει φωτογραφίες του ζευγαριού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αρχίζει να τηλεφωνεί συνεχώς στον Οδυσσέα, απειλώντας τον ότι θα τον εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο. Κάτι που εντείνεται ακόμα περισσότερο όταν η ίδια ανακαλύπτει ότι την έχει μπλοκάρει από παντού.


Στα προσεχή επεισόδια, ο Μιχαήλ και η Ηλιάνα παίρνουν επίσημα διαζύγιο, οπότε εκείνη αποφασίζει να πάει να μείνει για ένα διάστημα στο πατρικό της σπίτι στην Κέρκυρα. Τότε ο αδελφός της, Δημήτρης, προτείνει να πάει μαζί της, μέχρι να τακτοποιηθεί και να βεβαιωθεί ότι είναι καλά. Στη συνέχεια, η Ηλιάνα, η οποία δεν αντέχει μακριά από την κόρη της, του αναθέτει να πείσει τον Μιχαήλ να αφήσει την Αριάδνη να πάει μαζί τους στο νησί. Κι ενώ ο Μιχαήλ είναι ανένδοτος, η Ναυσικά και η Ρωξάνη καταφέρνουν να τον μεταπείσουν.

Με μεγάλη αγωνία και ανησυχία, λοιπόν, ο άντρας αποχαιρετάει την κόρη του, καθιστώντας υπεύθυνο τον Δημήτρη για την ασφάλεια της, αφού δεν εμπιστεύεται την κοπέλα, την οποία θεωρεί ψυχικά διαταραγμένη. Κι ενώ όλα κυλούν ομαλά, στην Κέρκυρα, η Ηλιάνα πέφτει πάνω στον Οδυσσέα και ανταλλάσσουν σκληρά λόγια. Επειτα από αυτό, μάλιστα, η ίδια δεν διστάζει να πάει στο ατελιέ του και να επιτεθεί στην Ερση.


Εκεί, η Ηλιάνα την προειδοποιεί σε έντονο τόνο πως δεν πρόκειται να τους αφήσει ήσυχους. Έπειτα, η Έρση ενημερώνει σχετικά τη Ναυσικά, η οποία με τη σειρά της επικοινωνεί με την πρώην νύφη της, προσπαθώντας να τη συνετίσει. Για πρώτη φορά, όμως, γεύεται την οργή της. Έτσι, η Ναυσικά ειδοποιεί τον Άκη γιο όσα έχουν συμβεί στην Κέρκυρα και του ζητάει να πάρει τα μέτρα του. Αργότερα, η Ηλιάνα κάνει βόλτα με την κόρη της, την Αριάδνη, και βλέπει τον Οδυσσέα και την Έρση.

Εκείνη τη στιγμή, ούσα τυφλωμένη από το μίσος της για τον άντρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλον και τίναξε τη ζωή της στον αέρα, κάνει το μοιραίο λάθος: παρατάει τη μικρή Αριάδνη μόνη της μέσα στο αυτοκίνητο, προκειμένου να πάει να επιτεθεί στον Οδυσσέα και στην Έρση. Όταν επιστρέφει, όμως, η μικρή είναι άφαντη! Από εκείνη τη στιγμή, η Ηλιάνα αρχίζει να την αναζητά, με την αγωνία της να χτυπά κόκκινο. Και αυτό γιατί ξέρει καλά πως αν ο Μιχαήλ μάθει για αυτό το συμβάν δεν πρόκειται να την αφήσει ξανά να δει τη μονάκριβη κόρη της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved