Αγγελική Λάμπρη: «Το «Παρά πέντε» άλλαξε τις ζωές όλων μας» (Photos)
Media

Αγγελική Λάμπρη: «Το «Παρά πέντε» άλλαξε τις ζωές όλων μας» (Photos)

H Αγγελική Λάμπρη έγινε γνωστή σε όλη την Ελλάδα το 2005 μέσα από την πετυχημένη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Στο παρά πέντε».

Η αγαπημένη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν θα την ενδιάφερε να επιστρέψει η σειρά η οποία σκόρπισε άπλετο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό, τι θυμάται πιο έντονα από τότε και αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Γιώργο Καπουτζίδη.


Βλέπουμε όλο και πιο συχνά παλιότερες επιτυχίες να επιστρέφουν με νέα επεισόδια. Θα σε ενδιέφερε να επιστρέψει κάποια σειρά στην οποία συμμετείχες, όπως το «Παρά πέντε»;
«Κάποια στιγμή είχε ειπωθεί για πλάκα να ξανακάναμε το «Παρά πέντε». Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει ένα νέο «Παρά πέντε». Σαν τρελή, όμως, θα ήθελα έπειτα από πολλά χρόνια να γίνει μία ταινία. Αλλά ούτε αυτό είναι εφικτό. Νομίζω πως τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους, ολοκληρώνονται και πάμε παρακάτω. Ήταν τόσο ωραίο και μαγικό αυτό που ζήσαμε τότε. Πολύ μεγάλο. Άλλαξε τις ζωές όλων μας. Για εμένα σηματοδοτούσε πολλά πράγματα και προσωπικά και επαγγελματικά. Αλλά ο κύκλος έκλεισε».


Τι θυμάσαι πιο έντονα από τότε;
«Τα πάντα. Ήταν τόσο έντονα όλα σε πολλά πράγματα. Άλλαξε η ζωή μας. Αυτό δεν συμβαίνει συχνά. Μπορεί να δουλεύεις 50 χρόνια ως ηθοποιός και να μη σου συμβεί ποτέ μία τόσο μεγάλη επιτυχία. Νιώθω πολύ τυχερή. Και τότε υπήρχαν σχεδόν 50 σίριαλ».


Με τον Γιώργο Καπουτζίδη θα συνεργαζόσουν ξανά;
«Εννοείται!!! Τον Γιώργο τον αγαπάω, είναι φίλος μου. Το μεγάλο του ταλέντο είναι το σενάριο, το να γράφει. Του το λέω πολλά χρόνια, από τότε που τον ξέρω. Είναι πολύ ταλαντούχος σε πολλά πράγματα, αλλά το δυνατό του σημείο είναι αυτό.

Είναι εξαιρετικός ο Γιώργος στο να φτιάχνει χαρακτήρες αληθινούς, και το θαυμάζω αυτό. Όταν παίρνεις ένα σενάριο του Γιώργου, δεν αλλάζεις τίποτα. Και λείπει αυτό. Νομίζω πως εκεί πάσχουμε, στα σενάρια. Σκηνοθέτες υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι, ηθοποιοί υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι, όμως ταλαντούχοι σεναριογράφοι υπάρχουν λίγοι. Όπως και η Μελίνα Τσαμπάνη στις «Μέλισσες», είναι εξαιρετική η δουλειά που κάνει φέτος», είπε στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved