Πέτα τη φριτέζα: Γάμος στο φτασμένο - Γαμπρός ο Αντρέας (Photos)
Media

Πέτα τη φριτέζα: Γάμος στο φτασμένο - Γαμπρός ο Αντρέας (Photos)

Πέτα τη φριτέζα: Η Αστυνομία βρίσκει το πτώμα του Βλαδίμηρου στο πηγάδι της Μαριέττας, προκαλώντας πανικό σε Λούνα, Ζαμπέλα και Αλέκο.

Παράλληλα, ο Αντρέας είναι σίγουρος πως η Λούνα τον βλέπει σοβαρά και της ζητά να γίνει γυναίκα του...


Η Λούνα με τον συνεργάτη της μεταφέρουν το πτώμα του Βλαδίμηρου, του άντρα που έκλεβε τα διαμάντια της, στο πηγάδι της Μαριέττας. Σύντομα, η συγκεκριμένη κίνηση βάζει σε κίνδυνο την τελευταία, η οποία μπλέκεται με την Αστυνομία και τις έρευνες. Λίγη ώρα μετά, ή εύρεση του πτώματος προκαλεί πανικό σε Ζαμπέλα, Λούνα και Αλέκο. Οι δύο τελευταίοι κινητοποιούνται άμεσα, προκειμένου να πάρουν στα χέρια τους ένα σημαντικό στοιχείο του φόνου.

Από την άλλη, η Φωτεινή βλέπει με ία ίδια της τα μάτια τα αποτελέσματα της άγριας βραδιάς που πέρασε ο Λάκη, με μία άλλη γυναίκα, στο «Ροκανίδι» και απογοητεύεται. Ο Μένιος, από την πλευρά του, προσπαθεί να καταλάβει τι έχει γίνει με το μυστηριώδες γυναικείο εσώρουχο που βρήκε στο σπίτι της Μαριέττας και φτάνει πιο κοντά από ποτέ στην αλήθεια. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ένας συνάδελφος της Πέτρας κάνει την εμφάνιση του και αποκαλύπτει τον πραγματικό της ρόλο στο Φτασμένο. Δηλαδή ότι είναι αστυνομικός.


Η αμηχανία της Φωτεινής


Η Φωτεινή είναι ακόμα θυμωμένη με τον Λάκη, λόγω της απιστίας του, και πολύ γρήγορα βρίσκεται μπροστά στην πιο αμήχανη στιγμή της ζωής της. Και αυτό γιατί εκείνος βρίσκει έναν ιδιαίτερο τρόπο να της αποδείξει ότι δεν έκανε τίποτα επιλήψιμο την περιβόητη βραδιά. Παράλληλα, η Μαριέττα εξακολουθεί να πιέζει τον Κίμωνα να γυρίσει στην γκουρμέ κουζίνα. Όμως το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει κίνδυνος να μπει στον πειρασμό να επιστρέψει σε παρελθοντικές καταστάσεις.

Στο μεταξύ, ο Αντρέας δεν παραδίδει τα όπλα με τη Λούνα, αφού είναι σίγουρος ότι και εκείνη τον βλέπει σοβαρά .Έτσι, της προτείνει να γίνει γυναίκα του και εκείνη προς έκπληξη όλων δέχεται. Σύμφωνα με το my tv η Λούνα αποφασίζει να θυσιαστεί και να πει το μεγάλο «ναι» στον Αντρέα ενώ δέχεται να μετακομίσει και στο σπίτι του. Εκεί, βέβαια, δεν πάει χωρίς λόγο, αφού η πρόθεση Της είναι να ανακαλύψει που έχουν φτάσει οι έρευνες του Σωκράτη, του Λάκη, της Φωτεινής και της Πέτρας σχετικά με την ιδιοκτησία της «Λαγουδέρας» και να ενημερώσει αμέσως τη Ζαμπέλα και τον Αλέκο για να μην τιναχτούν όλα στον αέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved